FAQ

Er jeg trygg med tanke på Covid-19 når jeg kommer for en massasje hos dere?

Ja, du er trygg! Vi har strenge regler og tiltak rundt våre terapeuters helse gjennom denne pandemien. Vi desinfiserer alle elementer som våre gjester er i kontakt med før hver massasje time. Vi har et rent lokale og daglige desinfiseringer sjekket og kontrollert av sanitære myndigheter. I tillegg vil vi be gjester med symptomer på forkjølelse utsette timen til en dag han føler seg bedre.

Kan Tantra Massaje ha negative bivirkninger på kroppen min?

Det er ingen negative bivirkninger av denne type massasje. Bare gode ting vil skje med kroppen din og sinnet ditt når du er åpen for denne opplevelsen. Uansett hva som skjer så er våre terapeuter godt forberedt og vet hva de skal gjøre. Du er i trygge hender, bokstavelig talt!

Hva kan jeg lære av tantrisk massasje?

Denne tantriske opplevelsen kan gi deg mye kunnskap. Du kan lære hvordan du skal åpne deg selv for sensuelle og myke berøringer, hvilke deler av kroppen din som er mer sensitive og hvor du liker best å bli berørt. Vi liker å tilby premium service, slik at vi har nøye utvalgte terapeuter, med mye tantrisk erfaring. Hvis du er interessert vil de veilede deg med mer informasjon og teknikker.

Kan tantrisk massasje hjelpe meg med seksuelle problemer?

Tantra er kanskje den beste terapien for dine seksuelle problemer. Du kan også fjerne seksuelle og mentale blokkeringer ved hjelp av vår teknikk. Du kan også lære å kontrollere energien din, hvordan du kan holde ereksjonen lengre og få bedre samleier. Elskeren din kommer til å oppleve en forskjell etter du har praktisert tantra.

Som kvinne, hva kan jeg lære for å forbedre mitt erotiske liv?

Som kvinne kan du få en bedre forståelse av kroppen din ved å utforske erogene soner. Mange kvinner har mange seksuelle problemer, frustrasjon og blokkeringer, fordi de er for sjenerte til å utforske seg selv eller fra tidligere dårlige opplevelser. Tantra lærer deg å gi slipp på alt dette og ved å bruke myke berøringer kan det generere en dypere helbredelsesprosess i kropp og i sinn.

Tilbyr dette stedet maksimal diskresjon?

Ja, vil tilbyr diskresjon! Vi liker å tilby våre gjester førsteklasses service, også når det kommer til deres private liv. Derfor er det kun våre terapeuter som kommer i kontakt med deg, og all kontaktinformasjon vil kun bli brukt i forbindelse med din time og vil ikke bli brukt til noe annet.

Hvor lang tid i forkant må jeg booke en Tantrisk touch massasje?

Normalt så må du booke 1 dag i forkant av massasjen via telefon eller mail. Vis du har en «spesial» bestilling som for eksempel par massasje i samme rom, så må du booke dette 2 dager i forkant av massasjen slik at vi klarer å organisere dette. For å høre om det er noe ledig på kort tid så kan du nå oss på dette nummeret. (+47) 966 50 918

Hvor ofte kan man ta en tantrisk massasje?

Du kan ta tantrisk massasje hver dag, denne typen massasje trenger ingen hvile dag imellom. Det er noen tantriske teknikker som det anbefales å gjøre så ofte som mulig.

Må du vite noe om tantra før du deltar på en tantrisk touch massasje?

Nei, du trenger ikke å ha noen bakgrunnskunnskaper om tantra før du kommer til oss. Terapeutene våre kommer til å forklare deg alt du trenger å vite om den tantriske massasjen.

Hva vis jeg, som man, får en ereksjon eller en orgasme under massasjen?

Det er helt normalt at en mann får ereksjon under en tantrisk massasje, våre terapeuter vil forklare deg og hjelpe deg til å jobbe med din erotiske energi slik at nytelsen faktisk vil vare lengre.

Hva hvis det gjør vondt under yoni massasjen for kvinner?

Hvis en kvinne velger å ha en yoni massasje og det er ubehagelig eller vondt vil terapeuten stoppe med en gang og hjelpe kvinnen til å slappe av og føle velvære. Generelt så gjør ikke yoni massasjen vondt, den gir deg heller en avslappende nytelse.

Kan vi som par få massasje i det samme rommet?

Ja, hvis dere er ett par kan dere få massasje i det samme rommet, men det må bookes 2 dager i forkant av massasjen.

nn_NONO