FAQ

Hvor lang tid i forkant må jeg booke en Tantrisk touch massasje?

Normalt så må du booke 1 dag i forkant av massasjen via telefon eller mail. Vis du har en «spesial» bestilling som for eksempel par massasje i samme rom, så må du booke dette 2 dager i forkant av massasjen slik at vi klarer å organisere dette. For å høre om det er noe ledig på kort tid så kan du nå oss på dette nummeret. (+47) 966 50 918

Hvor ofte kan man ta en tantrisk massasje?

Du kan ta tantrisk massasje hver dag, denne typen massasje trenger ingen hvile dag imellom. Det er noen tantriske teknikker som det anbefales å gjøre så ofte som mulig.

Må du vite noe om tantra før du deltar på en tantrisk touch massasje?

Nei, du trenger ikke å ha noen bakgrunnskunnskaper om tantra før du kommer til oss. Terapeutene våre kommer til å forklare deg alt du trenger å vite om den tantriske massasjen.

Hva vis jeg, som man, får en ereksjon eller en orgasme under massasjen?

Det er helt normalt at en mann får ereksjon under en tantrisk massasje, våre terapeuter vil forklare deg og hjelpe deg til å jobbe med din erotiske energi slik at nytelsen faktisk vil vare lengre.

Hva hvis det gjør vondt under yoni massasjen for kvinner?

Hvis en kvinne velger å ha en yoni massasje og det er ubehagelig eller vondt vil terapeuten stoppe med en gang og hjelpe kvinnen til å slappe av og føle velvære. Generelt så gjør ikke yoni massasjen vondt, den gir deg heller en avslappende nytelse.

Kan vi som par få massasje i det samme rommet?

Ja, hvis dere er ett par kan dere få massasje i det samme rommet, men det må bookes 2 dager i forkant av massasjen.

nn_NONO