Tantrisk Massasje

Massasjer for kvinner

Frigjør

DIN INDRE GUDDINNE!

I hverdagens hete er vi alltid aktive, vi kaster bort energien vår og nekter oss selv nytelsen av å utforske vår egen kropp. Kvinnens kropp er laget for nytelse, men mange av oss mangler kunnskap om styrken bak nytelsen.

Det er tid for healing

OG GJENFORENING MED DIN SJEL!

Vi er så lykkelige for at vi kan hjelpe deg med å låse opp din indre styrke, selvkjærlighet og verdsettelse. Vi vil vise deg vår visjon av fremtidens kvinne som har visdommen til å helbrede seg selv. Så vær så snill og kom med selvtillit! Tantraens massasje vil vekke alle sansene i kroppen din, og vil frembringe en nydelig energi og opplyst bevissthet. Denne energien vil gjenforene kropp og sjel og fremme ditt spirituelle sanne deg. Tantrisk massasje er en reise innover, til sjelens dypeste riker. Vi hjelper deg med å oppdage og frigjøre enorme mengder energi som du aldri visste eksisterte. Dette er energi som sjeldent får oppmerksomhet, slipp din feminine energi fri og opplev det vakre den bringer med seg. Første skritt for å frigjøre den feminine energien er å heale kroppen først. Siden kjønnsorganene våres er noen av de mest sårbare så bærer de med seg negative energier som kommer av dårlige opplevelser vi har hatt før. Dette kan være opplevelser som er knyttet til traumatiske hendelser som mislykkede forhold som kan bringe med seg følelser av skam, frykt, skyldfølelse, stress, ensomhet, sjalusi og sinne. Alle disse følelsene som en gang gjorde eller fortsatt gjør vondt. En stor årsak til lidelse kan også stamme fra menn som en gang entret ditt hjertet og etterlot deg med hjertesorg. (livmorshalsen er reflekspunktet til hjertet). Samfunnet fremmer ideen om åpenhet, men dette blir ofte mistolket og kan være skadelig for oss. Samleie uten kjærlighet tilstede kan skape skadelig energi og gjøre det vanskeligere for hjertet vårt å være åpent for kjærlighet. Vi fokuserer på å slippe fri disse negative energiene, som kan ha stadfestet seg i kroppen. Når disse negative energiene er frigjort og fjernet fra kroppen vil din feminine energi flyte fritt og sterkere enn noen gang, du vil oppdage en ny forbedret versjon av deg selv, sjelens lys vil skinne gjennom og du vil føle at hverdagen er full av lykke og begeistring. Du vil bli oppmerksom på din indre styrke og å frigjøre deg selv fra begrensningene som er satt ved rollene du har blitt tildelt.

Min kjære kvinne,

DU ER SKAPT FOR TANTRA!

I tantrisk skrifter er kvinnen avbildet med en perfekt evne til å forvandle seksuell nytelse om til kjærlighet og åndelig kreativ energi. På denne måten har kvinnen mulighet til å forene mannen med Gud, som i sin essens er ren kjærlighet. Yoni ble ansett som hellig fordi det var sett på som kjernen til all skapelse. Vi er dessverre ikke oppvokst med slik viten om potensialet til kvinnen i dag. Derfor er den beste gaven vi kan gi til oss selv tantrisk massasje slik at vi kan oppdage hemmelighetene som ligger bak kvinnens energi. Yoni ble ansett som hellig fordi det var sett på som kjernen til all skapelse. Den tantrisk massasjen vil tilpasses dine behov ved å følge terapeutens kunnskap og intuisjon, og kommunikasjon mellom deg og terapeuten (som vil være en kvinne). Massasjen sitt formål er å vekke din erotiske energi og spre denne energien gjennom hele kroppen din. Nøkkelen er å overlate deg selv til nytelsen av en slik massasje ved å slappe helt av og fokusere på dype åndedrag. Under massasjen vil du ha muligheten til å motta en yani (kvinnens kjønnsorgan) massasje, vi anbefaler det på det høyeste med tanke på at yani massasjen har enorme helbredende egenskaper.

Yoni massasje

NYTELSENS TERAPI

Med yoni massasje kan du helbrede deg selv på et emosjonelt nivå ved å frigjøre angst, stress, tidligere traume og negativ energi. Effekten er også veldig tydelig på et fysisk nivå ved at den hjelper mot problemer som smertefullt samleie, menstruasjonssmerter, cellulitter og gir deg en strålende skjønnhet og bedre hormonbalanse, samtidig som den eliminerer opphav til sykdommer og har utallige andre positive effekter på helsen din. Det de fleste kanskje legger merke til er at yani massasjen hjelper deg med å nyte ditt sexliv enda mer, du kommer i kontakt med en dypere del av deg selv, din partner, du vil føle deg lettere opphisset og kan nyte multiorgasmer. Vær selvsikker, sterk, lykkelig og fri, nyt livet til det fulle!

Kvinnen er født til å være en gudinne, et hav av kjærlighet og omsorg i stand til å nære og helbrede hele verden med sin energi.

Tantra ønsker å bevisstgjøre kvinnen og lære henne å bruke sin seksuelle energi til å bli et kreativt geni, som er fritt for manipulering og distraksjoner som kan lede henne bort fra sitt høyere formål. Kvinnen må komme i kontakt med sin sjel, bli bevisst på hennes mål i livet, og manifestere dette ved å bruke sin intuisjon, bevissthet og sitt hjerte til å lede vei.

Tantrisk massasje typer

Joyful Touch

60 min

1300 Kr

Joyful Touch er et 60 minutters dykk i fantastiske tilstander av erotikk, glede og fantasi. Disse vakre berøringene vil drive deg til høydene av din sensualitet fra din første erfaring med tantrisk massasje.Vi bruker avslappende, lange berøringer for å stimulere og aktivere hele din kropp, i tillegg pusteteknikke for å roe sinnet. * Denne økten inkluderer ikke yoni-massasje.

* Denne økten inkluderer ikke yoni-massasje

Blissful Touch

90 min

1700 Kr

Blissful Touch er en 90 min sensuell kroppsmassasje som lar deg slappe av og koble deg til essensen av din femininitet ved å balansere energien i ditt vesen og fjerne blokkeringer.Denne tantriske metoden er ment å vekke ditt ekstatiske potensiale ved å oppleve vakre tilstander av ekstase.

* Yoni-massasje valgfritt

Ecstatic Touch

120 min

2200 Kr

Ecstatic Touch er en deluxe og dypt helbredende massasjeøkt, som varer i 120 minutter. Denne varme, sensuelle og delikate massasjen inkluderer kroppskontakt og tantriske teknikker som vil harmonisere hele ditt vesen slik at helbredelse kan finne sted. I denne massasjen vil du oppleve spesifikke tilstander av ren eros, og uten for mye krefter vil du eliminere usunne seksuelle tendenser med en ny visjon om seksualitet og erotikk.

* Yoni-massasje valgfritt

nn_NONO
en_USEN nn_NONO