Tantrisk Massasje

Tantrisk Massasje

typer

Responder til din sjels rop etter å ta deg inn i dybden av erotikk, sensualitet og ekstase. Vi tilbyr deg de beste metodene for å oppleve alt dette i en transformerende tantrisk massasje. Du vil oppdage fantastiske og unike massasjeteknikker for henne, ham og par som ønsker å gå i dybden av sublime ekstatiske følelser.

FOR MENN

En utsøkt opplevelse, full av nytelse, avslappning og fine studer. La deg selv bli overrasket av denne erotiske reisen, hvor du kan leve i øyeblikk av lykke, en oppvåkning av sansene gjennom sensuelle tantriske berøringer.

Les mer
FOR KVINNER

Tørr å utforsk din sensualitet og de fantastiske gavene du som kvinne ble gitt av naturen. Få kontakt med din indre gudinne, oppdag din femininitet som er hemmelig tempel, gjennom pusting, dyp avslapping og forsiktige erotiske berøringer.

Les mer
FOR PAR

Opplev nye nivåer i dere parforhold, dykk sammen, ned i ren erotisme, lykke og spiritualitet. Fest dere til hverandre og nyt en full tantrisk massasje, kropp mot kropp, nytelse og dyp avslapping.

Les mer

Innsikt

i egen intimitet

And we have the benefit of wonderful Overwhelming touch. We could say unforgettable and overwhelming! We will definitely return to deepen these ecstatic states! Thank you!

Amira&Brad

En fantastisk og vakker opplevelse som jeg aldri vil glemme. Vakre jenter, vakre rom, kort sagt veldig vakkert. Takk, Tantric Touch!

David Wik

Jeg anbefaler profesjonaliteten i tjenestene som tilbys! Heavenly Touch og Ritual Shower er fantastisk, det oppfylte mine ønsker og min sjels behov! Takk skal du ha! Alexis Adams

Alexis Adams

Helbredelse gjennom

erotikk

Tantrisk massasje er en av de mest nytelsesfulle måtene for healing, det er en kombinasjon av lang behagelig kroppskontakt og massasje som påvirker reflekspunkter i kroppen. Kombinert med dypte pusteteknikker og visualiseringsøvelser bruker tantra kroppen sitt energifelt for healing. Lungene er vist å stå for størst andel energiproduksjon sammen med kjønnsorganene. Vi vil utløse denne helbredende energien gjennom å påvirke ditt pustemønster og samtidig massere reflekspunkter på hele kroppen inkludert dine kjønnsorganer.

Les mer

Om

Tantric Touch

Vi inviterer deg inn for å oppleve en erotisk erfaring, dykke ned i andre dimensjoner av avslapping, nytelse og oppvåkning gjennom Tantrisk Berøring.

 

Les mer

Ring oss

(+47) 966 50 918

Bestill nå
nn_NONO