Tantrisk Massasje

Tantrisk Massasje

typer

Responder til din sjels rop etter å ta deg inn i dybden av erotikk, sensualitet og ekstase. Vi tilbyr deg de beste metodene for å oppleve alt dette i en transformerende tantrisk massasje. Du vil oppdage fantastiske og unike massasjeteknikker for henne, ham og par som ønsker å gå i dybden av sublime ekstatiske følelser.

MASSASJE FOR HAM

Vår Tantric Touch-massasje for ham er en erotisk, sensuell og virkelig tilfredsstillende reise gjennom glede og avslapning. Det er en ekte utforskning og utvidelse av dine sanser, styrt av den eldgamle tradisjonen for tantrisme som er basert på å vekke din erotiske, sensuelle energi.

MASSASJE FOR Henne

Vår Tantric Touch-massasje for henne er en opplevelse utviklet spesielt for kvinner. Her kan igjen koble deg til din femininitet gjennom å oppleve dype bevegelser, pusteteknikker og milde berøringer fulle av erotikk.

MASSASJE FOR PAR

Vår Tantric Touch-parmassasje er en mulighet til å ta forholdet ditt til nye høyder. Opplev din fysisk og åndelig tilknytning til din partner, på et høyere nivå, mens du gleder deg over massasje av hele kroppen.

Innsikt

i egen intimitet

En fantastisk og vakker opplevelse som jeg aldri vil glemme. Vakre jenter, vakre rom, kort sagt veldig vakkert. Takk, Tantric Touch!

David Wik

Jeg anbefaler profesjonaliteten i tjenestene som tilbys! Heavenly Touch og Ritual Shower er fantastisk, det oppfylte mine ønsker og min sjels behov! Takk skal du ha! Alexis Adams

Alexis Adams

Helbredelse gjennom erotikk

med Tantrisk Touch

Tantrisk massasje er en av de mest nytelsesfulle måtene for healing, det er en kombinasjon av lang behagelig kroppskontakt og massasje som påvirker reflekspunkter i kroppen. Kombinert med dype pusteteknikker og visualiseringsøvelser bruker tantra kroppen sitt energifelt for healing. Lungene er vist å stå for størst andel energiproduksjon sammen med kjønnsorganene.

Les mer

Om

Tantrisk berøring

Vi inviterer deg til å skape en dypere forbindelse. Kjenn sjelen din våkne og oppdag sansen av total tilstedeværelse. Kjenn på de dype følelsene av lykke, tilfredsstillelse, tillit og velvære.

Les mer

Ring oss

(+47) 966 50 918

Bestill nå
nn_NONO
en_USEN nn_NONO