Løs problemene med tiltrekning gjennom Tantrisk massasje.

 I våre dager, klager flere og flere over mangel på tiltrekning og polaritet i forholdene sine eller i deres daglige liv.  

Hva er polaritet og hvorfor trenger vi det?

Generelt sett er polaritet kraften av tiltrekning to elementer kan ha. I naturen har vi mange eksempler på polaritet, dag og natt, lys og mørke, maskulin og feminin osv. Mennesker er skapt av polare elementer og hele kroppen vår og livet er formet rundt polaritet. Helt grunnleggende kan vi som art ikke eksistere uten polaritet. Akkurat som i naturen er det inne i kroppen og sinnet til et mennesket en nødvendighet for å ha polare elementer. I et heterogent forhold må mannen være tiltrukket av kvinnen, og kvinnen være tiltrukket av mannen, slik at en tilknytning kan skapes for et intimt formål. 

Når vi går dypere inn i vårt emosjonelle nivå, kan vi bli tiltrukket av en spesiell energi. Grunnen til at mange forhold har problemer med tilknytning, er at de ikke blir kjent med hverandre fra det energiske synspunktet, fordi de ikke er oppmerksomme deres egen energi. Dermed kan ikke tilknytningen gå dypere. 

Hvorfor er tantrisk massasje løsningen på problemer knyttet til tiltrekning?

Tantra handler om tilknytning på det energiske plan og om emosjonell tilknytning til dine lyster. Erotikk er et av de viktigste verktøyene vi har for å utforske oss selv. Å ha en herlig massasje, med myke berøringer, sensuelle bevegelser og stigende erotisk energi, kan fortelle deg hva din kropp og sjel ønsker fra partneren din også. 

Så, en av fordelene du kan få fra denne type massasje er at du, som mann, kan utforske og vekke mer og mer av din maskulinitet. 

Du blir mer erotisk aktiv og dette fører til et bedre seksualliv. Den feminine energien i livet ditt vil instinktivt merke denne forandringen og pooof!… tiltrekningen er tilbake.

Hva er mer attraktivt for en kvinne, enn en mann som er oppmerksom sin maskulinitet og manifesterer det harmonisk, ønsker å elske med henne, dele sine lyster og fantasier?

Og for kvinnen er det likt, etter at de blir bevisst sin egen kropp, sensualitet og lyster, kan de åpne opp for å ta i mot den maskuline energien i livet sitt, lengtende etter tilknytning og intim interaksjon fra hennes mann. Tantrisk massasje er det beste alternativet for å oppdage dette, fordi noen av blokkeringene kan bli løst og sensualiteten kan bli vekket.

Til og med samfunnet tror tiltrekning handler om hvordan du ser ut og hva du har på deg, eldgammel vitenskap og kunnskap kan hjelpe oss med å forstå mye mer enn det, mye dypere enn den fysiske kroppen. Tiltrekning er energi og hvordan være i balanse mellom de to elementene: maskulin og feminin.

nn_NONO