Tantrisk Massasje

MASSASJE FOR HAM

Velkommen

til vårt studio

Søker du en avslappende tilstand, i en intim setting, dekorter med friske blomster, varme lys og passende musikk? Velkommen til vårt studio! Her blir du tatt i mot av en av våre massører, som vil være ansvarlig for deg under hele ditt opphold. Vi håper du ser på dette som en introduksjonskurs, en reise, og opplevelse hvor du vil utforske helt nye aspekter i forholdet mellom kropp og sjel. Vi tilbyr alt du trenger for maksimal behagelighet.
Hvis dette er første gang du hører om tantramassajse, her er litt enkel informasjon vi håper vil hjelpe deg å forstå hvordan en slik behandling foregår. Og hvis du allerede har kunnskap om tantra, og denne type massasje, les gjerne gjennom denne informasjonen, og kanskje du vil oppdage nyanser som får deg til å oppsøke oss og vår magiske tantric touch.
Vår tantramassasje er best tilpasset deg som ønsker velvære, gjennom en avslappende, sensuell, magisk og erotisk opplevelse.
Ren nytelse! Denne massasjen kombinerer terapeutiske og avslappende massasjeteknikker, sensuelle berøringer ment for å aktivere og utdype din erotiske energi.
Sensualitet er en viktig del av denne type massaje, og du vil få fullt utbytte av dette. Våre massasjeterapister er vakre, omsorgsfulle, høflig og sensuelle kvinner, som ikke bare tilbyr en utrolig massasje, men en helt ny måte å aktivere og utførske din sensualitet. Det eneste du trenger gjøre er å slappe helt av å overgi deg selv til hennes herlige berøringer og profesjonelle veiledning.Hun hjelper deg trygt gjennom denne reisen av sensasjoner, følelser, avslappning og sensuell nytelse.
Massasjen gis på en både kjærlig og sensuell måte. I begynnelsen, for å indusere en dyp avslappende tilstand, bruker massøren enkle stimuleringer som silkemykt hår og myke berøringer.
Senere, når det er opparbeidet erotisk energi, vil hun bruke hele sin kropp for å stimulere din.Hennes feminine former, vil på en delikat og sensuell måte, lede deg gjennom en spektrum av følelser og sanseinntrykk, full av erotikk.Denne massasjen er også en god måte å blir mer åpen, bevisst og selvsikker og på din egen seksualitet.

Utforsk egen intimitet.

Lingam massasje, oppmerksomheten du fortjener.

Under en lingam massasje vil dine intime områder få spesiell oppmerksomhet, både penis og testiklene masseres. Ordet lingam kommer fra sanskrit og betyr “wand of light” eller “stav av lys”. Navnet gir penis en symbolsk verdi, fordi dette er essensen av maskulin energi, samlet på ett punkt. Lingammassasjen stimulere denne energien og lar den spre seg, i bølger, fra ditt intime område og utover hele kroppen.
Denne type massasje, av dine mest intime områder, vil få deg til å føle en haug av nye sensasjoner og sanseinntrykk, ment for å lede seksuell energi til hode og hjerte ditt. Her forvandles energien til mental, åndelig og spirituell energi som igjen kan brukes som en kilde for indre ro, kraft og selvsikkerhet.
Vi håper denne informasjonen skapte interesse og nysgjerrighet rundt tantra og for et besøk hos oss. Som alltid, vil din første opplevelse være en reise som utforsker det utkjente. Det er greit å være sjenert, eller litt usikker, det er ganske så vanlig. Du kjenner ikke stedet, ikke massøren og kanskje ikke helt hva alt dette går ut på.
Men, vi lover at slike bekymringer vil forsvinne så snart du starter denne tantriske reisen av nye intrykk og sensasjoner. Mange opplever det er lettere å gå inn i virkelig dyp avslappning, etter første besøk, hvor slike bekymringer oppløses.
Vi venter på deg! Bli med oss på en unik reise av magiske, energiske og sensuelle sanseinntrykk, avslørt av vår fantastiske tantra massasje!

Tantrisk massasje typer

Joyful Touch

60 min

1300 Kr

Joyful Touch er et 60-minutters dykk i fantastiske tilstandene erotikk, glede og fantasi. Disse nydelige berøringene vil føre deg til høydene av din sensualitet fra den første opplevelsen med tantrisk massasje. Lingam-massasjen er inkludert og er designet for å bedre kunnskap om ens seksualitet, gjennom en bevisst utforskning. Vi hjelper deg med å eliminere enhver form for fordommer, skam eller hemming ved å gjøre dem om til intense tilstander av nytelse.

Blissful Touch

90 min

1700 Kr.

Blissful Touch er en 90-minutters avslappende massasje for hele kroppen, inkludert kropp til kropp og lingam-massasje som lar deg slappe av og igjen koble deg til eros i sin rene form. Når du vekker din erotiske energi vil du føle intens glede, som vil spre seg ut over hele kroppen, og dermed vil tilstandene du opplever blir mer intense og vare i lengre tid.

Ecstatic Touch

120 min

2200 Kr

Ecstatic Touch er en deluxe sensuell, helbredende kropp- og lingamassasje som varer i 120 minutter. I denne økten vil du ha en lengre berøring fra kropp til kropp og mer tid til å gå dypere og igjen koble deg til din rene erosenergi.
nn_NONO
en_USEN nn_NONO