Tantrisk Massasje

MASSASJE FOR HAM

For dere

Mann!

Daglig stress, jobb stress og problemer i forholdet kan få deg til å føle deg utslitt.

Vi inviterer deg inn til en avslappende massasje, som medfører nytelse, sensualitet og dyp erotisme. I vårt diskré, koselige og intime lokale med en varm atmosfære har våre nydelige terapeuter gjort klart en tantrisk opplevelse til deg som du neppe vil glemme. Tantra massasje er designet for at du skal føle nytelse gjennom erotisk berøring, puste teknikker, kroppslig kontakt og sensasjoner og søte øyeblikk med en sensuell kvinne. Men det er ikke alt! La oss dele noen hemmeligheter bare med deg:

Tørr å gå

For nytelsen!

Nytelse kan være kuren for stress. Når du føler nytelse så slipper hjernen din ut hormoner som gjør deg lykkelig og som får kroppen og sinnet ditt til å slappe av. Våre nydelige jenter vil hjelpe deg med å nyte sensualitet og erotisme på ett høyere nivå, samtidig som de vekker opp din egen erotisme. Kurvene, kropp mot kropp berøringer, hud mot hud, nå begynner du å bli oppmerksom på alle kontaktpunktene, du lever fullstendig i nuet. Høres det fristende ut? Det kommer mer….

Lingam massasje

Spesielt for deg!

«Lingam» på Sanskrit er ordet for penis og er symbolet for generert styrke. Det assosieres med en aktiv maskulin styrke.

Våre terapeuter er spesialiserte i denne typen massasje som kan ha 3 steg:

Først vil hun skjemme deg bort med hender, bryster, lår og hår. Så steg for steg, gjennom en veldig erotisk oljete kropp mot kropp massasje, vil du begynne å kjenne at nytelsen vekkes i hele kroppen din.

Den nydelige terapeuten vil gi en spesiell massasje til dine erogene soner, hendene hennes vil gli lett, sensuelt og kyndig, stimulere og vekke opp den erotiske nytelsen i «lIngam» området. Intensitet og sensualitet er nå på ett veldig høyt punkt.

Gjennom puste teknikker vil bølger av nytelse slå over kroppen din. Nå kommer steg 2, i denne tilstanden av nytelse kan du begynne og åpne hjerte ditt. Kjær tegningen blir roligere om mer intim. Den intense lysten deles opp i en tilstand av harmoni og indre ro.

I det tredje steget vil du krysse grensene og du vil føle en perfekt harmoni mellom hjertet, sinn og kropp. Denne prosessen kan få deg nært til en tantrisk ekstatisk opplevelse.

Bli en ordentlig

Mann!

Ved å være klar over din egen erotiske energi vil du bli en mann som alle kvinner ønsker seg. Denne tantriske reisen vi tilbyr deg handler om å forbedre dine seksuelle opplevelser, utvikle karisma, kraften av tiltrekning, og viktigst av alt gjøre deg til en bedre person. Du vil lære deg forståelse om hvordan du kan åpne hjertet og sinnet ditt.

Alt dette gjennom sensualitet, erotisme, og intens nytelse som du vil finne hos vårt tantriske massasje sted.

Take the

Ta utfordringen!

Du trenger ikke å ha informasjon om dette på forhånd, vi vil dele all den kunnskapen du trenger for å nyte denne opplevelsen. I vårt lokale av høy kvalitet og med nydelig terapeuter som er spesialisert innenfor tantra, vi tilbyr deg det perfekte stedet for en intens erotiske opplevelse.

Vi inviterer deg på denne erotiske reisen, så du kan se med egne øyne fordelene ved tantrisk massasje og oppdage hemmelighetene rundt «lingam» massasje, den essensielle kraften til mannen.

We also recommend reading the article ,,Let’s talk about your masculinity”.

Tantrisk massasje typer

Joyful Touch

60 min

1600 Kr

Joyful Touch massasjen vil ta deg med på en 60 minutters reise hvor du får oppleve intens erotisk nytelse. Behagelig berøring vil føre deg til nye høyder av sensualitet gjennom denne spesielle erotiske massasjen. Denne typen massasje inkluderer Lingam massasje for at du skal få en dypere forståelse av din egen erotisme.

Blissful Touch

90 min

2000 Kr.

Vi vil inviterer deg til en verden av nytelse, opphisselse og ekstase. Steg for steg vil våre terapeuter lede deg gjennom denne verden så du kan oppleve din egen erotiske energi, få kontroll på den og gjennomleve tantriske orgasmer. Blissful touch massasje er en 90 minutters full kroppsmassasje som inkluderer kropp mot kropp og lingam massasje.

Ecstatic Touch

120 min

2500 Kr

Vår Deluxe tantriske massasje er en full kropp og lingam massasje som vil få deg til å oppleve den mest intense erotiske nytelsen man kan ha. Vi tilbyr deg 120 minutter med nye dybder av nytelse, sensualitet og ren eros energi. Gjennom nytelse og en økt oppmerksomhet kan dette få deg til å oppleve erotikk på ett spirituelt nivå.

VIP Tantric Touch

180 min

4900 Kr

Prøv den kongelige opplevelsen hos oss!
 Sensuell dans, tantrisk massasje og rituell dusj.
I 3 timer vil du bli gledet av våre nydelige jenter. Du vil bli invitert til å se på en veldig sensuell dans, hvor erotikken overgår din fantasi, etterfulgt av en intens tantrisk massasje - kropp til kropp. Dette eventyret av nytelse vil fortsette i en rituell dusj, hvor kropp og tanker får oppleve en unik erotisk opplevelse.

Oppdag vår samling av Spesielle Massasjer for Kropp:

«Gi HENNE nytelse» Massasje

NOK 900

Noen av våre gjester spurte om å gi nytelse ved myke berøringer til vår sensuelle terapeut. Så, vi har laget denne spesielle seansen hvor du kan gi en hyggelig massasje til kvinnen som veileder deg inn i Tantra verden. Dette kan også være en god øving for å gi kvalitets massasje til elskeren din. Så hvis du har dette ønske, vil vi invitere deg til å oppdage denne opplevelsen. Vi regner med din respekt og gode oppførsel, sånn at dere begge kan ha en herlig seanse.

Fot Massasje

NOK 400

Hva, er dette mulig? Hvis du vil bli massert med føtter, bare spør etter denne type seanse. Mange av våre klienter synes denne typen berøring er veldig avslappende og godt for musklene etter hard trening. Og hvorfor ikke for nytelse? JA, vi gjør det! Vi liker våre åpensinnede gjester som tørr å prøve våre spesielle massasjer, hvis de har denne typen fantasi. Alt, selvfølgelig, i en respektabel og leken atmosfære med terapeuten.

Dyp Punkt Massasje

60min

NOK 1300

Ok, denne er mer om avslapping og helbredelse av fysiske smerter. Våre terapeuter utøver også medisinsk og energisk massasje, for de som trenger helbredende terapi etter hardt arbeid eller rehabilitering. I denne massasje seansen vil du få en sterk massasje på føttene, hendene og ryggen, slik at kroppen kan slappe av og eliminere smerte. Energisk er det punkter i kroppen som kan legge til rette for helbredelse og vi jobber med de!

nn_NONO