Tantrisk Massasje Oslo

Vil få deg til å føle deg som i transe. Fysiske grenser oppløses, tiden står stille og dine problemer er ikke lenger så viktige eller de er helt glemt.Gjennom sensuell berøring med varierende intensitet over hele kroppen, hjelper tantra massasje oss til å få kontroll over vårt kreative potensiale som blir en kilde til fysisk, mental og følelsesmessig helse.

Dette vil forsterke og bevare vår tilfredshet. Fri flyt av seksuell energi gjennom hele kroppen vil gi økt vitalitet og skape en vedvarende, stabil følelsesmessig og mental balanse. Denne massasjen er også nyttig for din helse fordi den gir kurerende energi som hjelper deg å bli fortere frisk. Par bruker tantra massasje for å knytte sterke emosjonelle bånd og forsterker kjærligheten, hengivenheten og tilliten.

Fordelene ved tantra massasjen er enestående og en reell kur mot impotens, for tidlig utløsning, panikkanfall, depresjon. Effektene kan merkes fra første behandling. Din kropp vil sakte bli kjærtegnet foran og bak for å få deg til å slappe av og å få din seksuelle energi til å flyte rundt i kroppen. Tantra massage passer ikke bare for menn, men også for kvinner som ønsker å utforske sine sensuelle sider videre. En kvinnekropp er naturlig skapt for å nyte berøring og for å føle glede. Massasjen er spesielt velegnet for kvinner som har hatt traumatiske opplevelser og de som har problemer med å slippe seg løs og nyte sensualiteten fullstendig. Massasjen vil løse opp i spenninger, blokkeringer, hemninger og få kvinner til å føle seg hele og komplette igjen. Grunnlaget for tantra massasje er respekten for og kjærligheten til en sunn kropp.

Hva er så fordelene ved tantra massasje?

Et av de beste argumentene for å ta sensuell tantra massasje er at du ikke skal foreta deg noe, bare trene på å ta imot og nyte. Tantra teknikker viser deg hvordan du kan frigjøre din energi og bruke denne til oppleve emosjonelle høydepunkter i tilværelsen:

Reduserer depresjon
Lindrer stress
Avslappede muskler, myker opp gamle skader og overanstrengte muskler
Fjerner seksuell frustrasjon og forvandler den til ren glede
Hjelper til å ta bort seksuelle problemer og blokkeringer.
Økt kontakten mellom kropp, tankene, følelsene og skjelen
Øker den seksuelle lystenfølelsen for både menn og kvinner
Økt trygghet i seksuelle relasjoner
Økt selvbevisstheten som leder til bedre selvtillit og selvutfoldelse
Forbedrer seksuell ytelse og følsomhet
Øker din oppmerksomhet mot alle sider ved koppen og tankevirksomheten
Fordelene ved tantra massasje er mange og de fleste kan forvente å føle seg avslappet, og fullstendig oppladet etter en behandling.

TANTRISK MASSASJE FOR KVINNER

Ecstatic tantriske massasje for kvinner. En sensuell opplevelse som kun handler om deg, som er skreddersydd for deg og dine behov.

TANTRISK MASSASJE FOR MENN

Ecstatic tantriske massasje for menn, er en unik sensuell opplevelse gjennom et samspill av sanser. Utforsk fysiske og spirituelle grenser, med hjelp av den eldgamle kunsten tantra

TANTRISK MASSASJE FOR PAR

Oppdag et hav av kjærlighet og bevissthet i deg selv og din partner. Nyt vår sensuelle full body opplevelse samtidig.