Tantrisk Massasje For Menn

En dypere nytelse og sterkere energi vil utvikle din styrke

Den tantriske massasjen er det helbredende touch, den forbereder deg på å utforske og oppleve livet og sexualiteten din på et høyere nivå. En dypere nytelse og sterkere energi vil utvikle din styrke, bevissthet og livsglede.

Velkommen til en verden av kunst og det sublime, her vil du føle deg omfavnet av våre kjærlige vakre kvinner.

Vi elsker det å elske, og vi elsker å få deg til å føle deg elsket. For dette er den eneste energien som helbreder alle sår og fyller små og store tomrom du måtte ha. En vis lege sa en gang “hvis du er syk… så elsk! Hvis du er veldig syk, så øk dosen!” Det er nettopp dette vi gjør, vi fremmer dette tantriske budskapet med vår kjærlighet og vår berøring. Vi inviterer alle dine sanser til kontinuelig dans av energi som skal ta deg med på en reise full av nytelse.

Vi lover å skjemme deg bort med deilig berøring

Vi er enormt begeistret over å kunne gi deg denne en slik opplevelse, der du kan overlate deg selv til helbredende relaksasjon. Du trenger ikke å ha kontroll eller prestere, her kan du være fri for fordommer og forventninger, bare vær deg selv. Vi lover å skjemme deg bort med deilig berøring, helbredende aromaterapi, mykt lyst, sensuell musikk og en himmelsk kroppsmassasje.

Mens du lar tankene vandre og slapper av til det fulle vil du kunne oppleve en tilstand av transe.

Vår terapi innebærer full kroppskontakt kombinert med dyp respirasjon og aktivering av energipunkter over hele kroppen. De sensuelle berøringene vil vekke til live din erotiske energi og spre den rundt i hele din kropp. Mens du lar tankene vandre og slapper av til det fulle vil du kunne oppleve en tilstand av transe. Når energipunktene får oppmerksomhet vil energiflyten i kroppen være med på å rense de negative energiene som har blitt forankret i kroppen av tidligere traumer som sorg, sinne, frykt, usikkerhet, mangel på uttrykkelse og kjærlighet.

I tillegg til denne vakre symfonien av deilige følelser som brer seg ut i kroppen din, vil du etter å ha helbredet kroppen ha inntrykk av at du befinner deg i en annen virkelighet. En virkelighet der du kjenner bølger av energi strømme gjennom nervesystemet, der bevisstheten din utvides og du føler deg uovervinnelig

Lingam massasjen

Vi inkluderer her også lingam massasje, dette er fordi det mannlige kjønnsorganet speiler resten av kroppen, ved å bruke lingam gjør vi healingen mye enklere og mer effektiv. Det er viktigå vite at det er normalt å bli opphisset og erigert, men målet er å utvide den erotiske energiene for å spre de rundt i hele kroppen.

Vi forstår selvfølgelig dersom du ikke ønsker å motta en lingam massasje, vil vil da dedikere mer tid til resten av kroppen.