Tantrisk Massasje For Menn

Søker du en avslappende tilstand, i en intim setting, dekorter med friske blomster, varme lys og passende musikk? Velkommen til vårt studio! Her blir du tatt i mot av en av våre massører, som vil være ansvarlig for deg under hele ditt opphold.
Vi håper du ser på dette som en introduksjonskurs, en reise, og opplevelse hvor du vil utforske helt nye aspekter i forholdet mellom kropp og sjel. Vi tilbyr alt du trenger for maksimal behagelighet.

Hvis dette er første gang du hører om tantramassajse, her er litt enkel informasjon vi håper vil hjelpe deg å forstå hvordan en slik behandling foregår. Og hvis du allerede har kunnskap om tantra, og denne type massasje, les gjerne gjennom denne informasjonen, og kanskje du vil oppdage nyanser som får deg til å oppsøke oss og vår magiske tantric touch.

Vår tantramassasje er best tilpasset deg som ønsker velvære, gjennom en avslappende, sensuell, magisk og erotisk opplevelse.
 Ren nytelse! Denne massasjen kombinerer terapeutiske og avslappende massasjeteknikker, sensuelle berøringer ment for å aktivere og utdype  din erotiske energi.
Sensualitet er en viktig del av denne type massaje, og du vil få fullt utbytte av dette. Våre massasjeterapister er vakre, omsorgsfulle, høflig og sensuelle kvinner, som ikke bare tilbyr en utrolig massasje, men en helt ny måte å aktivere og utførske din sensualitet. Det eneste du trenger  gjøre er å slappe helt av å overgi deg selv til hennes herlige berøringer og profesjonelle veiledning.Hun hjelper deg trygt gjennom denne reisen av sensasjoner, følelser, avslappning og  sensuell nytelse

Massasjen gis på en både kjærlig og sensuell måte. I begynnelsen, for å indusere en dyp avslappende tilstand, bruker massøren enkle stimuleringer som silkemykt hår og myke berøringer. Senere, når det er opparbeidet erotisk energi, vil hun bruke hele sin kropp for å stimulere din.Hennes feminine former, vil på en delikat og sensuell måte, lede deg gjennom en spektrum av følelser og sanseinntrykk, full av erotikk.Denne massasjen er også en god måte å blir mer åpen, bevisst og selvsikker  og på din egen seksualitet.

Lingam massasje, den spesielle oppmerksomheten du fortjener. Utforsk egen intimitet.
Under en lingam massasje vil dine intime områder få spesiell oppmerksomhet, både penis og testiklene masseres. Ordet lingam kommer fra sanskrit og betyr “wand of light” eller “stav av lys”. Navnet gir penis en symbolsk verdi, fordi dette er essensen av maskulin energi, samlet på ett punkt. Lingammassasjen stimulere denne energien og lar den spre seg, i bølger, fra ditt intime område og utover hele kroppen. Denne type massasje, av dine mest intime områder, vil få deg til å føle en haug av nye sensasjoner og sanseinntrykk, ment for å lede seksuell energi til hode og hjerte ditt. Her forvandles energien til mental, åndelig og spirituell energi som igjen kan brukes som  en kilde for indre ro, kraft og selvsikkerhet.
Vi håper denne informasjonen skapte interesse og nysgjerrighet rundt tantra og for et besøk hos oss. Som alltid, vil din første opplevelse være en reise som utforsker det utkjente. Det er greit å være sjenert, eller litt usikker, det er ganske så vanlig. Du kjenner ikke stedet, ikke massøren og kanskje ikke helt hva alt dette går ut på. Men, vi lover at slike bekymringer vil forsvinne så snart du starter denne tantriske reisen av nye intrykk og sensasjoner. Mange opplever det er lettere å gå inn i virkelig dyp avslappning, etter første besøk, hvor slike bekymringer oppløses.
Vi venter på deg! Bli med oss på en unik reise av magiske, energiske og sensuelle sanseinntrykk, avslørt av vår fantastiske tantra massasje!