Oppdag tantraens lykke og makt


Vi vet at ordet “tantrisk” ofte forbindes med seksualitet, men tantra er læren om hvordan man blir ett med det hellige, ved å bruke energiene som allerede eksisterer i kroppen. Uavhengig av hvor kjent du er med tantra, så vil vi hjelpe deg med å bli helbredet, og bevisst på disse energiene, ved å bruke forskjellige typer massasje, inkludert sensuelle massasjeteknikker.

Vår seksuelle energi er vår kreative livsenergi. Gjennom den, gir vi opphav til nytt liv og nye skapelser. Den eneste hemmeligheten for å få tilgang til denne styrken er å være i kontakt med vårt åndelige. På denne måten kan vi la denne vakre energien manifestere seg i vår virkelighet gjennom sjelens ønsker. Fortsatt er det så mye skam og skyldfølelse rundt seksualitet, vi lærer å skyve unna disse seksuelle lystene som kunne blitt en del av vår kreative evne, vår evulosjon og styrke. Dette er med på å gjøre oss sårbare og vi lever ikke livet til dets fulle potensiale.

Du er skapt for nytelse og evig lykke

Et veldig viktig prinsipp innenfor tantra, som vi ønsker at du har i bakhodet er “Der din bevissthet befinner seg, vil du finne din kreative energi”. Derfor ønsker vi at du alltid har et positivt, empatisk og kjærlig syn på livet, deg selv og andre. På den måten vil lykken renne gjennom dine blodårer.

Mange forskjellige opplevelser kan opptre i de forskjellige stadiene av denne reisen, derfor må du være delaktig i prosessen. Dette er ikke direkte vanskelig men krever øvelse for å mestres. Vår oppgave er å vekke disse energiene med skånsomme berøringer, og bevege energiene gjennom din kropp. Du vil med vår hjelp oppnå en tilstand av orgasmisk transe.

Vi håper på at dette vekker nysgjerrigheten hos deg til å søke oppdagelsen av vårt budskap!