Om Tantraen

Tantra bringer deg tilbake til dine røtter


Vi inviterer deg til å skape en dypere forbindelse. Kjenn sjelen din våkne og oppdag sansen av total tilstedeværelse. Kjenn på de dype følelsene av lykke, tilfredsstillelse, tillit og velvære.

Dagens samfunn er så krevende at mange mennesker lever uten kontakt med kroppen sin, sjelen sin og andre mennesker. Vi trenger å finne denne dype intimiteten og kontakten med oss selv, sjelen vår og andre, på den måten kan vi nyte livet og oppleve full tilstedeværelse.

Hvorfor Tantra

Vi består av et team yoginis og vi har lært at for å motta så må vi gi, for å være lykkelige så må vi skape lykke rundt oss, for å bli elsket så må vi tilby kjærlighet, og for å bli tjent må vi tjene andre. Derfor bringer vi vår kunnskap og ekspertise når vi skal lære deg å forstå og oppleve de utrolige og intime egenskapene som befinner seg inni deg, vi lærer deg å bli den beste versjonen av deg selv. Ved å lære hvordan du bruker og omgjør din erotiske energi om til kjærlighet, styrke og bevissthet. Dette er tantra.

Vi er veldig dyktige i mange ulike former for massasje, vi har dyp kunnskap om kroppens anatomi og hvordan vi behandler kroppen ved bruk av sensuell energi.

Den tantriske massasje er veien inn til sjelen via omfavnelse av kroppen. Det er et dypt møte med dine indre energier, som kan føles fremmed i begynnelsen, men utvikler seg til å bli en dans mellom deg og ditt indre som bringer deg dypere inn i ditt sjelerike. Dette er en en dyrkning av sjelen som trenger vår fulle oppmerksomhet. Vi kan ikke degradere tantraen til små taktile berøringer, det er mye mer enn det. Tantra handler om å få tilgang til de dypeste delene av vår sjel ved det sublime touch.

Alt begynner med komforten og intimiteten i rommet der massasjen vil ta plass. Lyset, dekoren, aromaen, oljen og musikken danner en spesiell atmosfære som er lagt til rette for en vakker opplevelse. Den dype relaksasjonen av kroppen vil føre deg inn i dine sansers verden. Denne verden gir deg tilgang til de dypeste rikene i ditt vesen, ved å holde deg dypt avslappet men samtidig oppmerksom vil du oppleve hvem du virkelig er og hva du består av: din kropp, vitalitet, sanser, følelser og tanker.

Ved å la deg selv bli henført av alle sansene og følelsene dine vil du forsterke effekten av hvert håndstryk. La vibrasjonene ta over kroppen og kjenn nøye på hver berøring. La bevisstheten din bli ett med sansene dine ved hvert tantriske touch. Dette er en veldig spesiell opplevelse som får deg til å føle deg skjemt bort i vakker og nydelig energi.

Vi kombinerer dype sensuelle teknikker, sammen med stimulering av dine reflekspunkter. Sammen med dype pusteteknikker vil denne opplevelsen vekke alle kroppens