What we offer

Massasjer og tilbud

Tantrisk Massasje Oslo

Vil få deg til å føle deg som i transe. Fysiske grenser oppløses, tiden står stille og dine problemer er ikke lenger så viktige eller de er helt glemt.Gjennom sensuell berøring med varierende intensitet over hele kroppen, hjelper tantra massasje oss til å få kontroll over vårt kreative potensiale som blir en kilde til fysisk, mental og følelsesmessig helse.

Dette vil forsterke og bevare vår tilfredshet. Fri flyt av seksuell energi gjennom hele kroppen vil gi økt vitalitet og skape en vedvarende, stabil følelsesmessig og mental balanse. Denne massasjen er også nyttig for din helse fordi den gir kurerende energi som hjelper deg å bli fortere frisk. Par bruker tantra massasje for å knytte sterke emosjonelle bånd og forsterker kjærligheten, hengivenheten og tilliten.

Fordelene ved tantra massasjen er enestående og en reell kur mot impotens, for tidlig utløsning, panikkanfall, depresjon. Effektene kan merkes fra første behandling. Din kropp vil sakte bli kjærtegnet foran og bak for å få deg til å slappe av og å få din seksuelle energi til å flyte rundt i kroppen. Tantra massage passer ikke bare for menn, men også for kvinner som ønsker å utforske sine sensuelle sider videre. En kvinnekropp er naturlig skapt for å nyte berøring og for å føle glede. Massasjen er spesielt velegnet for kvinner som har hatt traumatiske opplevelser og de som har problemer med å slippe seg løs og nyte sensualiteten fullstendig. Massasjen vil løse opp i spenninger, blokkeringer, hemninger og få kvinner til å føle seg hele og komplette igjen. Grunnlaget for tantra massasje er respekten for og kjærligheten til en sunn kropp.

Tantrisk Massasje

fordelene

Et av de beste argumentene for å ta sensuell tantra massasje er at du ikke skal foreta deg noe, bare trene på å ta imot og nyte. Tantra teknikker viser deg hvordan du kan frigjøre din energi og bruke denne til oppleve emosjonelle høydepunkter i tilværelsen:

Reduserer depresjon
Lindrer stress
Avslappede muskler, myker opp gamle skader og overanstrengte muskler
Fjerner seksuell frustrasjon og forvandler den til ren glede
Hjelper til å ta bort seksuelle problemer og blokkeringer.
Økt kontakten mellom kropp, tankene, følelsene og skjelen
Øker den seksuelle lystenfølelsen for både menn og kvinner
Økt trygghet i seksuelle relasjoner
Økt selvbevisstheten som leder til bedre selvtillit og selvutfoldelse
Forbedrer seksuell ytelse og følsomhet
Øker din oppmerksomhet mot alle sider ved koppen og tankevirksomheten
Fordelene ved tantra massasje er mange og de fleste kan forvente å føle seg avslappet, og fullstendig oppladet etter en behandling.

Ta en nærmere titt

MASSASJE FOR HAM

Vår Tantric Touch-massasje for ham er en erotisk, sensuell og virkelig tilfredsstillende reise gjennom glede og avslapning. Det er en ekte utforskning og utvidelse av dine sanser, styrt av den eldgamle tradisjonen for tantrisme som er basert på å vekke din erotiske, sensuelle energi.

MASSASJE FOR Henne

Vår Tantric Touch-massasje for henne er en opplevelse utviklet spesielt for kvinner. Her kan igjen koble deg til din femininitet gjennom å oppleve dype bevegelser, pusteteknikker og milde berøringer fulle av erotikk.

MASSASJE FOR PAR

Vår Tantric Touch-parmassasje er en mulighet til å ta forholdet ditt til nye høyder. Opplev din fysisk og åndelig tilknytning til din partner, på et høyere nivå, mens du gleder deg over massasje av hele kroppen.

And we have the benefit of wonderful Overwhelming touch. We could say unforgettable and overwhelming! We will definitely return to deepen these ecstatic states! Thank you!

Amira&Brad

En fantastisk og vakker opplevelse som jeg aldri vil glemme. Vakre jenter, vakre rom, kort sagt veldig vakkert. Takk, Tantric Touch!

David Wik

Jeg anbefaler profesjonaliteten i tjenestene som tilbys! Heavenly Touch og Ritual Shower er fantastisk, det oppfylte mine ønsker og min sjels behov! Takk skal du ha! Alexis Adams

Alexis Adams

nn_NONO