Tantramassaje – Natural Nude

Nakenhet er en naturlig del av livet, men i vår moderne verden er det mange som skammer seg over kroppen sin. Dette kan føre til at man ser på det som unaturlig å være naken i nærheten av andre. Men,
naturisme er en livsstil definert av harmoni med naturen, og ingenting er vel mer naturlig enn å være naken.
Det er også mange som elsker å være nakne. Det å kjenne vær og vind på en naken kroppen, kan gi en frihetsfølelse det er vanskelig å gjenskape på andre måter.
Å være naken, spesielt uten i solen, kan ha mange fordeler. Et positivt sinn, lykkelighet, økt produksjon av D-vitamin, mindre angst og annen uro i kroppen, er blant de største fordelene med en slik livsstil.
Vi i ECSTATIC ønsker å gjenskape denne følelsen av positivitet og avslapning gjennom vår seleksjon av naturistmassasjer.

Våre massasjer kan oppleves naken, noe vi anbefaler sterkt. Vi mener dette er måten man får mest ut av både massasjen og båndet som dannes mellom deg og din massør.
Følelsen av din massørs berøringer er sensuell og full av nytelse, og opplevelsen kan forsterkes videre ved å reservere to vakre massører samtidig.

Følelsen av varm massasjeolje gnidd over musklene dine skaper en indre ro, og gjør deg klar for nytelsen av din massørs nakne kropp, direkte mot din.
En unik, erotisk og sensuell opplevelse du ikke vil gå glipp av.
Våre massasjeteknikker skaper ekte avslapning og er bevist å kunne hjelpe med alt av stress og angst. Noe som i viktig i vår moderne verden, hvor alt går veldig fort for seg.

Våre vakre massører er klare og venter på at du skal velge oss til å ta deg med på en fantastisk reise av spiritualitet, sensualitet og nytelse.
Vi oppfyller fantasier og er opptatt av at du skal ha en uforglemmelig opplevelse hos oss. Vi fokuserer på hele kroppen din med det mål at hele deg skal kunne oppleve denne euforiske tilstanden.

nn_NONO