Tantrisk Massasje

Massasjer for par

Nyt

sammen

Ingenting i hele universet er like kraftig som kjærligheten. Derfor inviterer vi dere til en uforglemmelig opplevelse der dere lærer å bruke deres erotiske energi gjennom harmonisk tantrisk massasje. Oppdag et hav av kjærlighet og bevissthet i deg selv og din partner.

Tantrisk massasje for par er en unik opplevelse som bringer dere og forholdet deres til et dypere nivå. Dere vil kunne oppleve en dypere forbindelse og tilfredshet med hverandre. Dette vil skape en intens flyt av kjærlighetens energi, en herlig intim følelse som vil bringe dere nærmere sammen.

Dere kommer til å lære hvordan dere skal berøre hverandre, og ta forholdet deres til nye høyder. Her vil dere lære å elske bevisst og berøre hverandre mer bevisst. En dypere kjærlighet og mer delikat intimitet vil gjøre forholdet deres sterkere og bedre enn noen gang.

I tillegg til den dypt avslappende massasjen, vil vi dele noen råd om hvordan dere oppnår en dypere forståelse for hverandre til vanlig og under intime øyeblikk.

Denne typen massasje vil ikke bare tenne flammen i forholdet igjen, men også transformere sensualiteten i deres forhold og dyrke en langvarig forbindelse og dypere kjærlighet.

Tantrisk massasje typer

Joyful Touch

60 min

1300 Kr

Joyful Touch er et 60-minutters dykk inn i de fantastiske tilstandene erotikk, glede og fantasi. En klar og vennlig berøring eller ømme kjærtegn kan bety mye mer enn tusen ord og kan forvandle din tilknytning til den du er glad i.

*Yoni- og lingam-massasje valgfritt

Blissful Touch

90 min

1700 Kr

Blissful Touch er en 90 min sensuell kroppsmassasje som lar deg slappe av og knytte deg til din partner på en mest mulig intim og sensuell måte. Denne massasjetypen har en effekt av fordypning av rene eros-tilstander, som vil forandre ditt perspektiv på sensualitet, erotikk og intimitet opplevd i et parforhold.

*Yoni- og lingam-massasje valgfritt

Ecstatic Touch

120 min

2200 Kr

Ecstatic Touch er en luksuriøs, dyp og sensuell massasje. Økten varer i 120 minutter og dere vil kunne oppleve at yoni og lingam massasje øker den gjensidige forståelsen og den erotiske tiltrekningen dere har til hverandre. Med denne tantriske massasjen vil effekten vare lenger og vil den også utløse dype forvandlinger av deres kjærlighetsmøter.

*Yoni- og lingam-massasje valgfritt

nn_NONO
en_USEN nn_NONO