Helbredelse gjennom erotikk

Helbredelse gjennom

Erotikk

Tantrisk massasje er en av de mest nytelsesfulle måtene for healing, det er en kombinasjon av lang behagelig kroppskontakt og massasje som påvirker reflekspunkter i kroppen. Kombinert med dypte pusteteknikker og visualiseringsøvelser bruker tantra kroppen sitt energifelt for healing. Lungene er vist å stå for størst andel energiproduksjon sammen med kjønnsorganene. Vi vil utløse denne helbredende energien gjennom å påvirke ditt pustemønster og samtidig massere reflekspunkter på hele kroppen inkludert dine kjønnsorganer.

Dette betyr at det er mulig å ha en yoni / lingam massasje (navnet på de kjønnsorganene på sanskrit) dersom du ønsker det, vi anbefaler det på det høyeste fordi det er en veldig viktig psykosomatisk terapi med fantastiske resultater.

Ikke vær bekymret, vi holder et profesjonelt nivå, men vi er også skånsomme, omtenksomme og kjærlige.

Enten du velger å komme alene eller med din elskede, vil vi forsikre deg om at du opplever en intim og komfortabel atmosfære. Vi ønsker at du danner mot og vilje til å utforske de skjulte riker i din kropp, og at du er fri for følelser av skam og ubehag som kan være til stede ved en slik reise.

Tantra er et sterkt healingredskap. Kjønnsorganene speiler kroppens indre, de inneholder reflekspunkter som kan kobles til hele kroppens systemer deriblant organer, nervesystemet, hjernen og våres ekstremiteter. Negative energier kan ofte forankres på det fysiske nivå i kroppen vår, og kan komme frem som f.eks. sykdom eller utmattelse. Alle de negative følelsene, stresset du bærer med deg, utmattelsen og depresjonen som kommer med hverdagens hete, alle de negative energiene vil brytes opp trinn for trinn og føres opp og ut av kroppen din.

Hver time er forskjellig og tilpasses etter dine personlige behov og følger terapeuten sin intuisjon. Vi anbefaler deg å prøve å puste dypt med magen og slippe tak, tillat kroppen din å nå en dypere følelse av nytelse og bevissthet.

I noen tilfeller kan man under massasjen oppleve behagelige og sensuelle bevegelser. Disse vil hjelpe deg med å utløse fanget energi i kroppen din og noen ganger kan dette oppleves som veldig intenst. Dette vil føre til at de undertrykte energiene, som kan ha ankret seg på et fysisk nivå i kroppen din, vil brytes opp og frigjøres, man kan da oppleve en tilstand som kalles katarsis.

Katarsis er en intens skjelving av kroppen som kan etterfølges av latter, tårer og minner som kommer frem igjen. Dette er et resultat av utskillelsen av de negative energiene som kan ha manifestert seg som somatiske plager i kroppen din. Ved en slik opplevelse vil du få en unik mulighet til å omgjøre de negative energiene og følelsene til et hav av glede og på den måten styrke helsen din. Du vil føle at kroppens energifelt utvides og du ender opp i en lykkelig og dypt avslappet tilstand. Dette er en veldig intim og sårbar tilstand, derfor er det viktig at du stoler på vår kjærlighet, medfølelse og forståelse. Ikke minst at du tillater deg selv å ha denne dypt omformerende opplevelsen, den vil hjelpe med å helbrede deg slik at du kan bli enda lykkeligere og sterkere. Prøv å slappe av så godt du klarer, dette vil tillate passasjene til kroppens energier å flyte fritt, ettersom energiflyten blir større og større vil det resultere i en tilstand av ren lykke slik du aldri har opplevd tidligere.

nn_NONO