Om

Tantrisk berøring

Frigjør

VÅR HISTORIE

I en intim setting, sentralt ved siden av Oslo Oparahus, er Tantric Touch det perfekte reisemålet for kunder som vil oppleve de mest sensuelle og dypeste erotiske opplevelser.

Mer enn ni års erfaring gir oss et godt grunnlag for å forstå kundenes behov for å tilknytning, bevisst berøring, kjærlighet og ren erotikk. Total diskresjon og seriøsitet preger et besøk hos oss.

Tantra hjelper deg

kjenne deg selv

Dagens samfunn er så krevende at mange mennesker mister kontakten med egen kropp, sin sjel og andre mennesker. Vi må gjenopprette denne dype intimiteten og koblingen til oss selv og hverandre, og dermed fullstendig glede oss over livet.

Vi inviterer deg til å gjenopprette kontakten og oppleve din sjel og fullstendig tilstedeværelse i dype følelser av glede og tilfredshet, tillit og velvære!

Om

tantrisk touch

Tantric Touch is a tantric massage studio that offers authentic tantric massage for men, women and couples. The three types of massage we call: Blissful Touch, Joyful Touch, Ecstatic Touch and the Ritual Shower meet the needs of each client because a process of osmosis of the body with the soul is triggered, they become one with harmony, simplicity, love, and eros. This mystery of tantric touching envelops you and offers you the possibility to explore an unsuspected universe of your being, which once discovered can transform your life completely.

Vi har lært i denne verden at å motta er å tilby, å være lykkelig er å skape lykke rundt deg, å bli elsket er å tilby kjærlighet, å bli tjent er å tjene. Derfor bringer vi vår kunnskap og våre ferdigheter for å bringe deg forståelsen og opplevelsen av de fantastiske og medfødte egenskapene du allerede har, for å bli den beste versjonen av deg selv, ved å lære å bruke og transformere dine erotiske energier til kjærlighet, kraft og bevissthet.

Vi er veldig dyktige i mange ulike former for massasje, vi har dyp kunnskap om kroppens anatomi og hvordan vi behandler kroppen ved bruk av sensuell energi.

Den tantriske massasjen er "kroppens kyss og sjelenes omfavnelse". Det er et dypt møte med energier i møtepunktet for hva som kan føles med alt som er usett, en indre dans etter en spesiell rytme som tar oss dypere inn i vår ånd. Det er et kjærtegn og en feiring av ånden som trenger vår fulle oppmerksomhet. Det kan ikke reduseres til raske bevegelser eller til enkle taktile trykk; det er mye mer enn det. Det handler om å få tilgang til sjelens innerste kammer gjennom sublim berøring.

 Tantra handler om å gi slipp, det er en hyggelig reise som fører til total lykke. Å være åpen og kjenne kroppen din vil tillate deg å oppleve frihet, glede og lykke uten å føle deg skyldig over det.

Vår tantrisk massasje betyr en sensuell oppdagelse av ditt eget erotiske og åndelige selv ved hjelp av forskjellige intime massasjeteknikker. Hele kroppen din blir berørt på en øm og sensuell måte, og fokuserer på å eliminere dine spenninger og blokkeringer. Du vil lære å få kontakt med deg selv, slik at du kan være mer tilstede og bevisst på livet ditt. Du vil være i stand til å avgrense ditt liv og få en mer tilfredsstillende opplevelse av livet.

Våre

massører

Det aller viktigste for oss er å tilby deg en uforglemmelig sanseopplevelse, og at ditt besøk hos oss blir personlig.

Våre sensitive og erfarne terapeuter er opplært til å føle så mye som mulig av dine indre behov, og kunne følge dem under økten og umiddelbart justere måten de berører deg på, slik at det hele tiden er den mest riktige og behagelige for deg.

Vi følger nøye med for å skape et magisk rom der du trygt kan la deg bli drevet inn i disse spesielle tantriske energiene og flyte dypt inni dem.

nn_NONO
en_USEN nn_NONO