Tantra for everyone

Vi lever i dag i en verden fylt av stress. Mange befinner seg i en stresset situasjon, enten på jobb eller i hjemmet, nesten til enhver tid. De fleste av oss innser ikke hvor slitsomt dette blir i lengden, og de fysiske problemene det kan være med på å bidra til. Hodepine, hjerteproblemer, angst, høyt blodtrykk og i noen tilfeller seksuelle problemer, kan oppstå grunnet mye stress. Gradene av stress kan variere, og ikke alle kan slappe helt av ved å se på TV eller ta seg en tur ut, noen trenger behandling. Folk prøver mye forskjellig for å ta hånd om stresset sitt. Noen bruker medisiner, mens andre tyr til alkohol, koffein eller røyking. Vi anbefaler en avslappende massasje.

Massasje har blitt brukt mot stress i veldig lang tid, og anses som en av de beste måtene å forbli rolig og avslappet. Hvis stress er en stor del av din hverdag, kan dette skape problemer i ditt forhold, og seksualliv.
Det kan være med på å skape irritasjon og tretthet, som igjen gir deg mindre tid til din partner og deres felles problemer. Det finnes mange typer massasje, som i varierende grad, kan hjelpe deg å unngå å leve et stressende liv. Vi fokuserer her på Tantramassasje, og mener dette kan være en løsning for mange, som sliter i hverdagen. Når man hører ordet tantra, er det mange som har en oppfatning av at dette kun handler om sensuell nytelse, men Tantra inkluderer mye mer enn bare dette. Blant annet teraputiske elementer som motvirker stress og tretthet.

Så hva er egentlig den eldgamle kunster Tantra? De sier kroppen vår består av en rekke forskjellige sirkulasjonskanaler, som jevnlig trenger massasje for å bedre og opprettholde sirkulasjon av kroppsvæsker. Dette inkluderer blodet, hormoner, svette og nervesignaler. Når man mottar en full kroppsmassasje er alle disse kanalene åpnet, noe som gir lindring av smerte, forurensing og spenning i kroppen. Hudkjertlene kvitter seg med opphoping av avfallsstoffer, og det hjelper med å fornye din seksuelle energi. Gjennom tantramassaje kan du oppnå ekte velvære og trivsel. Massasjen må være teraputiske og sensuell for å oppnå det beste resultatet.
Dette kan føre til et hav av nytelse, uten kaldheten som ofte forbindes med en tradisjonell behandling, og uten intimiteten som ofte forbindes med sex.
Det er lett å drømme seg bort, og de fleste glemmer både tiden og livets andre bekymringer når Tantramassasjen starter. Det er en ubeskrivelig sensuell opplevelse som leker med fantasien din. Husk, dette er nytelse og terapi i ett.

en_USEN