Kan kvinner nyte sensuell massaje

art-1

Hvorfor vil en sensuell massasje være gunstig for damer? Kvinners selvtillit avhenger ofte av personen de er i et forhold med. Forhold generelt har stor innvirkning på hvordan vi har det, og påvirker hva vi føler om oss selv. Når en kvinne kommer ut av et forhold som ikke har fungert, er selvtillit og selvbilde ofte skadet. Å gå til riktig terapeut for en sensuell massasje kan bidra til å gjenopprette kontakt med seg selv, styrke det feminine og bygge opp riktig selvbilde igjen. Under en sensuell massasje kan kvinner oppleve en dyp avslapning og slippe seg løs, åpne seg helt, glemme sine begrensninger og oppleve en slags sensuell nytelse som kommer uten å føle seg flau eller skyldig.

Sensuell massasje har avslappende effekt. Å kjenne sin egen kropp og tillate seg å øke sanseevnen ved å aktivere kroppens lystsentre, vil få deg til å føle deg mer trygg og mer bevisst på hva du trenger i livet ditt.

Moderne kvinner er mer bevisste på sine behov, og de er ikke redd for å uttrykke det. Tilfredshet er viktig for dem, og de ser ut til å være mer i harmoni med sin egen kropp. De skammer seg ikke lenger over sine seksuelle behov. Kvinner verdsetter stedig mer sin privat- og kvalitetstid, på egen hånd. Det er ikke noe mer tilfredsstillende eller fristende måte å tilbringe sin verdifulle fritid på enn å nyte en fantastisk, imponerende sensuell massasjeopplevelse. Under en sensuell, erotisk massasje vil tankene roe seg ned, du frigjøres fra all negativ følelsesmessig energi og øker følsomheten og bevisstheten om din egen kropp.

en_USEN