Den tantriske Massasjens hemmeligheter

Ecstatic Tantra Therapy

Tantrisk massasje er kroppenes kyss og sjelenes omfavnelse. Det er et dypt møte mellom energier i krysningen mellom det vi kan se og alt som er usett – en indre dans i en spesiell rytme av stillhet. Det er en feiring av ånden som trenger vår fulle oppmerksomhet. Det kan ikke reduseres til raske bevegelser eller enkle taktile trykk; Det er mye mer enn det. Det søker tilgang til sjelens indre med en sublim berøring

Forener himmel og jord!

Menneskekroppen er lik et musikkinstrument: den ler, får frysninger, utvider seg, trekker seg sammen, er stille, danser, bøyer seg i vanskeligste stunder eller reiser seg. Den vibrerer på alle mulige måter. Den forener himmel og jord med alle sine harmonier. Kraften ligger ikke i å ha oversikt over kroppens følsomme strenger, men i å vite hvordan man skal berøre den i en kontemplativ tilstand.
Det hele begynner med rommet der massasjen skal foregå: lys, innredning, parfyme, olje, musikk, er alt sammen viktig siden det hjelper oss å skape den spesielle atmosfæren og den indre tilstanden nødvendig for å kunne å nyte en unik opplevelse. Dyp avslapning er viktig. Du trer inn i en tilstand hvor sansene gir deg tilgang til de mest dyptgripende aspekter ved deg selv. Du er helt avslappet og samtidig fullt klar over alt som gjør deg til den du er: kropp, vitalitet, opplevelser, følelser og tanker. Du kan slappe av uten noen form for hastverk. Dette er avgjørende gjennom hele prosessen og opplevelsen av en tantriske massasje. Etter kort tid kan du føle at du går dypere inn i deg selv og det som ikke kan sees, men fortsatt eksisterer. Dette blir stadig klarere: Energi og den indre tilstand.
Du er omgitt av bølger av vibrasjoner som setter til side myten om de kroppslige begrensinger; de blir rett og slett borte, slik at ditt indre for å utvide seg. Oppdag energien i hver berøring av din helt avslappet kropp, i en tilstand av hvor du fullt ut kan motta og dypt nyte alt som du blir tilbudt!

La deg bevege til denne vakre tilstanden og av energien som ønsker deg velkommen!

La deg bevege dypere og dypere inn i verden av “å føle”, hele veien til ekstase! Du kan forsterke de subtile effektene generert av hver berøring ved å fullstendig å hengi deg til hver eneste følelse. La kroppen bli tatt med av hver vibrasjon: Føl kun stedet på kroppen som blir berørt med milde kjærtegn og deretter la din bevissthet smelte inn i en tilstand av orgasme. Det er en svært raffinert og spesiell opplevelse som gir deg følelsen av at uansett hvilken del av kroppen din blir kjærtegnet er du innhyllet av en vakker, fargerik energi.
Å være veldig nær fullstendig ro og likevel føle intenst i de mest dyptliggende deler av din sjel, la deg synke inn i hver og vibrasjon!