Kvinne, du trenger å bli berørt!

Screenshot_16

Vi har snakket om maskulinitet, nå er det på tide å snakke om den feminine energien i Tantra.

Kvinner er forskjellige fra menn, de føler på en annen måte, de har forskjellige behov og reagerer forskjellig på utvendig stimuli. De er mer sensitive, mer emosjonelle og Tantra hjelper oss å forstå disse aspektene fullt ut.

 

I nevrovitenskap er det kjent at kvinner har en mye mer aktiv hjerne i relasjoner, som er påvirket av følelser. Hun kan føle en hendelse mye mer intenst og fargerikt, fordi hun har de nødvendige verktøyene i hennes biologiske struktur. Samtidig kan en stor del av kvinnens følelser også komme fra sensasjoner. Ved at kvinnen er mye mer sensitiv når hun blir berørt reagerer hun umiddelbart på stimuli og det oppstår en kobling i hjernen, både med hyggelige og uhyggelige hendelser. Et annet interessant aspekt er at hendelser lagret i hjernen kan bli skrevet om ved å oppleve deilige, intense sensasjoner. Så det er et skifte mellom informasjon og den siste opplevelsen som danner grunnlaget. Dette krever også et nivå av tilstedeværelse og bevissthet i denne helende prosessen. I nevrovitenskap er det kjent at kvinner har en mye mer aktiv hjerne i relasjoner, som er påvirket av følelser. Hun kan føle en hendelse mye mer intenst og fargerikt, fordi hun har de nødvendige verktøyene i hennes biologiske struktur. Samtidig kan en stor del av kvinnens følelser også komme fra sensasjoner. Ved at kvinnen er mye mer sensitiv når hun blir berørt reagerer hun umiddelbart på stimuli og det oppstår en kobling i hjernen, både med hyggelige og uhyggelige hendelser. Et annet interessant aspekt er at hendelser lagret i hjernen kan bli skrevet om ved å oppleve deilige, intense sensasjoner. Så det er et skifte mellom informasjon og den siste opplevelsen som danner grunnlaget. Dette krever også et nivå av tilstedeværelse og bevissthet i denne helende prosessen.

 

Det er veldig viktig for en kvinne å bli berørt med omsorg, ømhet og glede.

Tantrisk massasje kan virke terapeutisk for kvinner som er ubøyelige, kjølige og har psykologiske traumer relatert til fysisk mishandling. En tantrisk massane vekker en kvinnes selvfølelse, sikkerhet og nytelse gjennom hele kroppen. Desto mer tilstedeværende hun har og oppmerksomhet på sin egen kropp, desto mer kan hun nå intense stadier av orgasme, uten å trenge penetrering eller seksuelle handlinger. Orgasme betyr at energi er frigjort gjennom hele kroppen. Når denne energien er veiledet med en sterk intensjon, for eksempel for å helbrede traume, så skjer det en nevrologisk prosess hvor tidligere negativ informasjon er omskrevet med en tilstedeværende en. Praktisk så betyr det at energi av nytelse og til og med en orgasme kan hjelpe kvinner med å helbrede traumene deres som er lagret dypt i underbevisstheten. Og hva er vel bedre enn å bli kjent med seg selv, helbrede seg selv og blomstre ved å bruke energien av nytelse?

 

Tantra mener at kvinner er naturlig begavet med en enorm kapasitet til å oppleve sensoriske handlinger og følelser. Dette kan også være en ulempe hvis kvinnen ikke vet hvordan hun skal ta på seg selv med kjærlighet, ikke verdsetter hennes fysiske og mentale helse og ikke bryr seg om hva hun gjør med kroppen sin.

Overfladiske seksuelle opplevelser kan føre til mange ubalanser i en kvinnes liv. Fordi hun lagrer informasjon om hvordan hun blir berørt kan det bli farlige holdepunkter for psyken hennes. Tantrisk massasjeterapi hjelper kvinnen med å ha et startpunkt for bevisst berøring, sensasjonen av ren nytelse når hun blir kjærtegnet og selvtilliten på at hun er i et trygt miljø med gode intensjoner. 

Over hele den moderne verden anbefaler terapeuter massasje for kvinner med emosjonelle problemer. Forskjellen mellom klassisk avslappende massasje og den tantriske massasjen er at kvinner gjennom Tantra kan gå forbi det fysiske. Gjennom tantrisk massasje kan den fysiske kroppen og sinnet slappe av, og da kan hun nå en tilstand hvor hun er oppmerksom sin egen nytelse, sensuelle berøring og selvfølelse.

 

Med så mange fordeler burde tantrisk massasje være en rutine for kvinner som ønsker god fysisk og psykisk helse. Hva venter du på?

 

 

 

nn_NONO