New

Try our new experiences

Prøv våre nye

Tantraopplevelser

Vi finner stadig nye måter å gi deg den beste tantraopplevelsen. Nå har vi forberedt noen unike massasjeøkter som kan få deg til å føle deg enda mer begeistret og glad. Dessuten har vi denne måneden et SPESIALTILBUD som du kan lese om her:
Er du klar til å prøve våre nye tantriske eventyr og erotiske overraskelser? La oss forklare deg steg for steg hva det handler om og hvordan økten går.

Dobbel Lingam Massasje

Først av alt, vi forsto behovet for ekstra tid og ekstra oppmerksomhet på ditt intime område, så vi doblet tiden for signatur – lingam-massasjenDin lingam kan dermed nyte enda mer av de sensuelle berøringene fra våre vakre terapeuter, som virkelig vet hvordan det skal gjøres. Slapp av og la oss skjemme deg bort!

Nå kan lingamen din nyte mer av de sensuelle berøringene fra våre vakre terapeuter, som virkelig vet hvordan de skal ta vare på det. Slapp av og la oss skjemme deg bort!

Ny type

av massasje

Så om en annen type oppmerksomhet. Vi tenker at du vil elske denne nye typen massasje med fine og varme bryster, med frekke brystvorter over hele ansiktet og deler av kroppen.
Mmm... hvis du vil ha en stund i himmelen, bør du definitivt prøve dette. På den mest sensuelle og delikate måten vil våre terapeuter kjærtegne deg med brystene sine, slik at du føler at all hennes feminine oppmerksomhet bare er for deg. En fantastisk måte å starte eller avslutte dagen på, eller hva sier du?

Tantra Ritual

Spesiell massasje

Tantra er vår måte å uttrykke erotikk på, og å lære om kroppen og energiene våre. Vi ble laget for å føle tilknytning, bygge selvtillit og nyte seksualitet på mange vakre måter. Med tantra kan du gi slipp på tabu og misoppfatninger, leve i øyeblikket og gå dypere og dypere inn i hjertet.

Derfor har vi forberedt en spesiell massasje for deg, Tantra Ritual, som i antikken.

Først, du bør vite om at denne opplevelsen er unik og den går i en åndelig retning. Selv om dette er nytt for deg, bør du tørre å oppleve denne typen massasje én gang. Da kan du forstå mer av tantra.

Økten vil bli nøye forberedt av våre terapeuter. Atmosfæren i rommet, med stearinlys, behagelig musikk, og aromaterapi, er perfekt for å starte ritualet. Du og din terapeut vil begynne med en øye- og hjertekontakt for å bygge en forbindelse mellom to sjeler. Deretter, med myke, men intense bevegelser, vil vår terapeut guide deg inn i en verden av hellig erotikk, tantrisk massasje og ekstase, holde kontakten og få deg til å nå høyere bevissthetstilstander.

På slutten vil du begge være takknemlig i et øyeblikks stillhet for denne fantastiske opplevelsen. Zen-effekten kan vare i flere dager, og føle deg avslappet, åpen og forbundet med hjertet ditt. Ord kan knapt beskrive dette fantastiske eventyret, så det er best å komme til oss og prøve det.

Ekstra

Overraskelse

Vi liker det naken og noen av dere også, så vi designet denne tantriske økten hvor terapeutene vil bli naken og vil gjøre den tantriske massasjen for deg, og nyte både friheten til erotisk energi, skjønnheten til nakne kropper og gleden av kropp til kropp berøringer.

En annen overraskelse vi har til deg er erotisk dans pluss tantramassasjeDette er en interessant start på en flukt inn i sensualitetens verden med et erotisk danseshow, feminine bevegelser, berøringer og øyekontakt, som vil vekke dine tanker og kropp. Så kan du gå dypere inn i sensualitet, avslapning og tilstedeværelse sammen med våre terapeuter, i en perfekt tantra massasjeøkt.

Vi har også et alternativ for deg som ønsker lengre tid til å nyte den tantriske opplevelsen, med våre herlige terapeuter. Du trenger bare å bestille dette alternativet og gi oss beskjed om at lengre tid passer bedre for deg.

Vi vet at en god opplevelse er som et visittkort, så vi er fokusert på dine behov, din nytelse, din komfort slik at besøket ditt her blir minneverdig.

SJEKK UT DETTE! Bare denne måneden har vi et spesialtilbud som du ikke kan avslå: Bestill 2 timer eller mer med tantramassasje, så har vi en gave til deg. Du kan velge å forlenge tiden på økten med 20 minutter eller du kan velge en sensuell og erotisk dans, utført av våre terapeuter, i begynnelsen eller på slutten av økten.

Bortsett fra disse nye massasjeøktene som du kan få hos oss, fortsetter vi med kvalitetstjenester, diskresjon og høy sikkerhet for alle våre gjester og terapeuter. Vi vet at en god opplevelse er som et visittkort, så vi er fokusert på dine behov, din nytelse, din komfort for at besøket skal bli minneverdig.

nn_NONO