Hva vi tilbyr

Massasjer og tilbud

Tantrisk Massasje Oslo

I tusener av år var Tantra for de som ønsket å utforske seg selv, oppdage sensualitet på en behagelig måte og jobbe med kroppens energier. I våre dager er Tantra fortsatt en fantastisk teknikk for de som tørr å oppleve utrolige, sanselige opplevelser. Tantrisk massasje er en sensuell terapi som på mange måter kan hjelpe deg med å forstå deg selv og tilknytningen du har til verden. Fordi det har så mange fordeler og involverer nytelse, vil de som prøver det en gang aldri glemme denne opplevelsen.

Den vanligste fordelen med tantrisk massasje er å redusere depresjon og frigjøre stress som har samlet seg gjennom dagen. Bevegelsene til terapeuten, atmosfæren, rolig musikk og levende lys skaper et perfekt, avslappende sted slik at kropp og sinn virkelig kan slappe av og gi slipp på ubehag.

Denne type massasje hjelper deg å gi slipp på negativ energi og øke ditt emosjonelle potensial. Det betyr at etter den dype avslappingen vil kroppen begynne å vibrere, for å rolig kvikne til. Dette vil gi deg muligheten til å åpne hjertet ditt, føle den gode atmosfæren rundt deg, bli mer empatisk med de rundt deg og få en mer bevisst kjærlighet.

Gjennom empati kan den som opplever den tantriske massasjen også få bedre seksuell prestasjon og bedre relasjoner. Hvordan? Det er enkelt! Gjennom oppvåkning steg for steg til din opphøyede, erotiske energi, får du bedre innsyn i hva elskeren din ønsker i sengen, du vil ha bedre kommunikasjon, en større lyst og selvtillit.

Tantrisk massasje kan være en av de beste formene for terapi for seksuelle problemer og blokkeringer. Ved å kjenne kroppen, kjenne den typen av nytelse du kan oppleve, lærere å kontrollere den seksuelle energien og lystene kan du steg for steg frigjøre alle seksuelle hindringer. Ja, Tantra massasje kan gi deg friheten til å uttrykke deg, leve med bedre nytelse og ha tilgang til en høyere form for erotikk uten frustrasjonen.

Kroppen din kan få flere fordeler av denne type massasje, til og med etter en hard økt på treningssenter eller gamle skader. Musklene vil slappe av og hjernen vil frigjøre lykke-hormoner som vil hjelpe kroppen med å helbrede seg selv etter en stor belastning.

En av de viktigste fordelene er at sinnet og humøret ditt definitivt vil forandre seg til et positivt og optimistisk et. På slutten av din tantriske massasjetime vil du føle deg levende, selvsikker, mektig og dypt avslappet. For en fantastisk måte å leve hver dag av livet ditt!

P.S. Tantra massasje kan gi deg magien tilbake i livet ditt, og det er den hemmelige fordelen!

Din massasje

time

Nysgjerrig på hvordan en tantrisk massasje foregår?

Først ønsker våre terapeuter deg velkommen i vårt intime og elegante lokale. Atmosfæren her er avslappet og full av elementer som vil vekke alle sansene dine. Vi har naturlige essenser for aromaterapi, rolig musikk, koselige lys, moderne og behagelig stemning. Du kan også få en kopp te eller et glass vann hvis du ønsker det.

I tillegg kan vi garantere en sikker og trygg opplevelse. Ingen andre vil komme i nærheten av deg, kun våre terapeuter.

Du vil bli invitert til å ta en dusj, hvor vi tilbyr organiske produkter som er trygge for huden din. Dusjen kan bli assistert hvis du ønsker det, da vil du nyte den myke og behagelige berøringen av vår terapeut. Etter dusjen blir du invitert inn i massasjerommet, et mer erotisk miljø. Vår utvalgte musikk vil veilede økten til en spesiell opplevelse, noen ganger mykere, noen ganger mer intenst. Terapeuten vil starte å massere hele kroppen din med organisk olje, ved hjelp av tantriske teknikker.

Lysten kan få lov til å vokse mer og mer, og det er punktet hvor din erotiske energi våkner til liv. Du vil bli introdusert for den tantriske læren. Hvordan bruke erotisk energi? Hvorfor være oppmerksom på denne enorme energien i kroppen din? Hvorfor trenger du Tantra i ditt daglige liv? Dette og mye mer vil bli forklart i teori og i praksis av våre herlige terapeuter.

Hvis kroppen din begynner å respondere og du får en ereksjon er det helt greit og terapeuten vil vite hvordan dere fortsetter for å kunne gi deg en herlig og ekstatisk opplevelse.

Vi anbefaler at du gir slipp på alle forventningene dine og nyter øyeblikket, følelsene i kroppen og det deilige ved denne tantriske massasjen.

På slutten av hver økt kan du velge å ta en dusj eller ikke. Energiene er veldig sterke og det er ikke alltid anbefalt å dusje, for da kan du gå glipp av mye av fordelene med å bevare denne energien.

Kropp til kropp

massasje

Tantrisk massasje er utført av våre terapeuter å en spesiell måte slik at du skal få en autentisk, tantrisk opplevelse.

Hele kroppen din er involvert i denne reisen; alle sansene dine er invitert.

Denne typen massasje involverer en kropp-til-kropp teknikk. Dette betyr at terapeuten vil massere deg ved å bruke hele kroppen sin, sensuelle kjærtegn med håret, intense berøringer med armer, hender og resten av kroppen. Den organiske oljen vi bruker får kroppen til å slappe av samtidig som den lekne energien beholdes. Det er et veldig spesielt øyeblikk når terapeuten kan berøre brystet ditt eller toppen av hodet hvor du kan dypt slappe av og kjenne strømmen av energi, den mystiske tantriske stemningen.

Rolig inn og utpust kan gjøre deg oppmerksom på den rene Eros som denne opplevelsen kan få deg til å føle. Du er på mange måter i en magisk verden, hvor den lekne energien og motsetningene i kroppen flyter harmonisk. Hvis du er en kvinne kan du også nyte kropp-til-kropp massasje. Hvis du er sjenert eller ikke åpen for en annen kvinnes berøring kan du be om en mildere massasje. Dette kan føre til dyp avslapping og tilstander av dyp sinnsro. Mange kvinner opplever å gi slipp på tankene, for å nyte gleden de føler i kroppen og nå nivåer av orgasme for første gang, bare av berøring og trykk på spesielle energiske punkter på kroppen som terapeutene vet hvor er. Så hvis en orgasme høres bra ut for deg, kan kropp-til-kropp massasje være en god opplevelse for en kvinne.

I alle øktene våre, uansett om du er kvinne eller mann, kan du snakke med terapeuten dersom det er noe du ikke liker eller noe som blir for mye for deg. Da vil hun roe ned bevegelsene og sørge for at du nyter opplevelsen.

Denne type massasje, som er inkludert i Tantra massasje, har flere fordeler for energien din. I løpet av økten din vil den gode energien vokse i kroppen og sinnet ditt, og gjøre det lettere å kontrollere den seksuelle energien. Alt i alt vil det å være i nær kontakt med våre terapeuter, slik som kropp-til-kropp, gi deg raffinert nytelse og øke evnen til å være empatisk.

Ta en nærmere titt

MASSASJE FOR HAM

Vår Tantric Touch-massasje for ham er en erotisk, sensuell og virkelig tilfredsstillende reise gjennom glede og avslapning. Det er en ekte utforskning og utvidelse av dine sanser, styrt av den eldgamle tradisjonen for tantrisme som er basert på å vekke din erotiske, sensuelle energi.

MASSASJE FOR Henne

Vår Tantric Touch-massasje for henne er en opplevelse utviklet spesielt for kvinner. Her kan igjen koble deg til din femininitet gjennom å oppleve dype bevegelser, pusteteknikker og milde berøringer fulle av erotikk.

MASSASJE FOR PAR

Vår Tantric Touch-parmassasje er en mulighet til å ta forholdet ditt til nye høyder. Opplev din fysisk og åndelig tilknytning til din partner, på et høyere nivå, mens du gleder deg over massasje av hele kroppen.

Anmeldelser

And we have the benefit of wonderful Overwhelming touch. We could say unforgettable and overwhelming! We will definitely return to deepen these ecstatic states! Thank you!

Amira&Brad

En fantastisk og vakker opplevelse som jeg aldri vil glemme. Vakre jenter, vakre rom, kort sagt veldig vakkert. Takk, Tantric Touch!

David Wik

Jeg anbefaler profesjonaliteten i tjenestene som tilbys! Heavenly Touch og Ritual Shower er fantastisk, det oppfylte mine ønsker og min sjels behov! Takk skal du ha! Alexis Adams

Alexis Adams

nn_NONO