Moderne menn med moderne utfordringer

modern man

I vår tid er maskulinitet annerledes enn for noen hundre år siden. Den moderne mannen møter andre problemer og situasjoner, spesielt på det seksuelle området. Seksualitet blir super-promotert på en upassende måte, en mann kan lett bli fanget inn i en storm av nytelse og porno uten stemning, glede og tilknytning. Går det for langt kan det bli en vane og man slutter å søke etter en seksualitet med høyere standard.

Men hvorfor er det et problem?

Selvfølgelig er det fint å nyte og å ha en avslappet holdning til alt, men vi tror at energien i alt vi gjør til slutt blir veldig lav hvis vi ikke søker en høyere standard på vår seksualitet.

Dypest sett er mennesket skapt for å føle guddommelig nytelse, for å ha en sjel og kontakt med vår kropp som kan drive oss til høyere bevissthetsnivåer. Om vi ikke kan leve det ut, betyr det at ikke at vi ikke ønsker det. Vi har alle en sjel som trenger næring av kjærlige berøringer, varme klemmer, gode ord og meningsfull tilknytning.

Om du har et minimum av bevissthet, forstår du at seksualitet er en av menneskets sterkeste energier, på godt og vondt. Så, med dette kraftfulle verktøyet i livet ditt, hvorfor ikke bruke det til din fordel?

Tantra lærer oss hvordan vi jobber med denne enorme energien, hvordan vi kan foredle den og hvordan vi kan oppgradere hele livet vårt, bare ved å bruke hjernen og kroppen vår. Teknikker og massasje vi utfører på vårt spesielle sted har mange fordeler for menn og kvinner ved å åpne porter til kunnskap gjennom dype berøringer, tilknytning og et vakkert miljø. Hos oss kan man komme inn på en sti og lære trinn for trinn hvordan man kontrollerer seksuell energi. Gjennom dette kan menn og kvinner kan få hjelp til å øke seksuell energi av høy kvalitet. Dette vil gjøre forhold sunnere og folk lykkeligere med livet sitt.

Når det gjelder maskulin energi, vil det å være bevisst på den moderne verdens seksuelle tilnærming, hjelpe menn til å ta bedre beslutninger når det gjelder om de vil samhandle eller bare se på noe. Fordi seksualitet av lav standard er overalt og lett å få tak i, må en mann være mentalt sterk for å endre sin adferd, bryte ut av sin avhengighet og forbedre seg. Denne holdningen utgjør forskjellen mellom en mann og en ekte mann. Og for flere og flere kvinner er den typen mann sexy, attraktiv og interessant.

En annen utfordring som en mann har i det moderne livet, er å skille mellom hva han virkelig er og hva samfunnet vil at han skal være. Vi blir utsatt for mye reklame for mote og livsstil, om hvordan vi trenger å kle oss, hva vi skal gjøre og så videre, men mindre hvordan vi skal være autentiske. En mektig mann må være sterk nok til å beholde maskuliniteten sin, beholde sin overbevisning og ikke bli påvirket av det ytre.

Men hvordan kan en tantrisk massasje hjelpe en mann med alt dette?

Det er enkelt og komplisert på samme tid. Den enkle delen er at gjennom tantramassasje kan mannen få en ekstraordinær opplevelse, som kan føre ham til bevissthet, til å oppdage ny form for nytelse og bli mer dyp og autentisk med hele livet. Tantramassasje hjelper også mannen til å bli mer selvsikker, fordi selve opplevelsen er bygget kun for ham. Våre vakre, sensuelle og kjærlige terapeuter er her for ham, for å veilede ham, for å få ham til å føle glede og ha den beste tiden i livet sitt. Alt med omhu, med hengivenhet og høy kompetanse på området. Alt dette hjelper en mann til å føle seg som verdens konge, og selvfølgelig øker hans selvtillit mer og mer.

Steg for steg øker nivået av nytelse og lyst. Å lære tantriske teknikker, som også kan praktiseres hjemme, vil mannen oppdage nye måter å leve på.

Den kompliserte delen, eller la oss si det langsiktige en mann trenger å gjøre i prosessen, er å være konstant i kontakt med hva han vil og hva han må gjøre for å forbedre seg. Etter denne tantriske opplevelsen er det veldig viktig å øve så mye man kan på teknikkene våre terapeuter vil lære deg. Gjennom praksis vil prosessen bli enkel, og bli til en livsstil. Tantra er for mange mennesker et av de beste verktøyene for livet, kunsten å leve godt og veien til et høyere nivå av seksualitet. Generelt har folk som praktiserer tantra, forbedret forholdet, livet og tilknytningen til det motsatte kjønn. Det høres komplisert ut, men det er bare et spørsmål om ha tro på det og praktisere. Og selvfølgelig er vi her for å hjelpe deg når du vil.

Å være en mann i den moderne verden kan virkelig være utfordrende, men fordelen med vår tid er at vi har tilgang til mye informasjon og teknikker som kan forbedre alt vi ønsker. Vi trenger bare å våge å ta et skritt fremover. Og tantra er en av de beste måtene å gjøre det på, fordi å kjenne din seksuelle lyst og forbedre sin seksualitet er hovedmålet for det tantriske systemet. Det inkluderer også tantramassasje og teknikker.

Så hvis du ønsker å utfordringer, utfordrer vi deg til å komme for en tantrisk massasje, for å se om det er noe som kan hjelpe deg til å bli mannen du vil være, sterk og glad!

Vi er her for å gi deg den beste opplevelsen og for å guide deg gjennom tantra-veien. Hvem vet, kanskje du synes det er det beste som noen gang har skjedd deg. :)

nn_NONO