Tantrisk Massasje

Massasjer for kvinner

For dere

Kvinner!

I vår tid er rollen til kvinner blitt likere og likere mannens rolle. De jobber som menn, oppfører seg som menn og klær seg ofte som menn. På innsiden er kvinnen ofte frustrert.

En kvinne må forstå at hun er annerledes en en mann, at hun har unike kvaliteter som hun må fremvise. Sensualitet, erotisme, vennlighet, femininitet er bare noen av de kvalitetene som en kvinne trenger å manifestere for å holde polariteten i ett forhold.

En kvinne som er oppmerksom på sine feminine energier er nydelig og hun blir en magnet for suksess, kjærlighet og erotisme.

 

Du er designet for

Nytelse!

Viste du at kvinnen har ett ekstra ordinert sanseorgan, Klitoris, som bare er designet for å føle nytelse? Og at kvinner har tre ganger så mange erogene soner som mannen?

Kvinnen kan føle en lengre og mer intens orgasme enn mannen. Hun kan også oppleve flere orgasmer etter hverandre, hvis hun er åpen for å oppleve erotisme fra andre perspektiver.

Til og med den fysiske kroppen tilsier at kvinnen ble designet av naturen for å oppleve og føle en større nytelse.

Hos oss lærer vi kvinner å oppleve en tantrisk orgasme og å nyte sin egen kropp.

 

Orgasmer

Kan helbrede!

Kunnskap om tantriske metoder lærer oss at veldige dype tilstander av orgasmer kan føre til at vi helbreder traumer fra underbevistheten vår. Gjennom en dypt avslappende massasje vil terapeutene våre få din erotiske energi til å reise seg. Så lenge du er åpen for opplevelsen kan du erfare intense sensuelle og til og med spirituelle tilstander. Vis opplevelsen blir for kraftig og du på hvilket som helst punkt vil stoppe, så vil terapeuten vår hjelpe deg med å slappe av og føle velvære igjen ved myke berøringer og avslappende massasje. Når man oppnår intense tilstander av nytelse, så slapper sinnet av, pulsen øker, og fra dette øyeblikket har du tilgang til en helbredene prosess, som du vil bli veiledet gjennom på en forsiktig og omsorgsfull måte, av våre spesialister i Terapeutisk Tantramassasje. Så lenge du beveger deg fremover kan du oppleve, steg for steg en tantrisk orgasme, en tilstand av frihet og tilfredshet.

Yoni massasje

Den hemlige nytelsen!

I Sanskrit er «yoni» ordet for det kvinnelige kjønnsorgan og det betyr «Kilde». Den moderne kvinnen må være klar over hvilken enorm kraft som finnes i å vekke opp de erogene sonene til sin «yoni». Derfor kan tantrisk massasje være en veldig god måte for å lære mer, øve og utforske dine egne feminine hemmeligheter, gjennom sensualitet og ren erotisme.

Hvordan forgår en

«Yoni» massasje?

Våre terapeuter er spesialister innenfor tantrisk massasje. Du vil få den beste informasjonen innenfor tantra. Vi har også en nydelig sted som er intimt og koselig. Terapien starter med en avslappende massasje av hele kroppen. Kroppen din slapper av og sinnet ditt roer seg. Dette er øyeblikket hvor du kan dykke ned i nytelsen og frigjøre deg selv til å oppleve ekstra ordinære ting. Terapeuten vil starte å massere deg mer intenst, veksle mellom sakte, myke bevegelser og intense lange, legge press på stresspunkter så de kan slappe av. Hvis du er åpen for det, kan berøringene fortsette til dine erogene soner, som vil få deg til å føle bølger av nytelse som skyller over kroppen din. Når som helst kan terapeuten stoppe og hjelpe deg med å igjen slappe dypt av. «Yoni» massasjens topp er orgasmen som du vil føle i hele kroppen, den vil være annerledes enn noen orgasme du har hatt før. Dette kan også hvis du er åpen for det få deg til å oppleve en spirituell opplevelse, som gjør deg oppmerksom på nuet, og din tilknytting som kvinne til naturen. Du kan lære hvordan du kan bruke denne enorme energien til din fordel, ved å skape, eller forbedre dine forhold til menn, kvinner og livet.

Så, kvinner, gi dere selv en av de beste gavene noen sinne, oppdag fordelene med tantrisk massasje!

Vi anbefaler også å lese artikkelen ,,Woman, you need to be touched!”.

Tantrisk massasje typer

Joyful Touch

60 min

1600 Kr

Bli med på en vidunderlig reise inn i en intim og koselig verden hvor du vil oppdage å lære mer om din egen sensualitet og erotiske nytelse. Joyful touch massasje er en 60 minutter tantrisk massasje. Massasjen er designet for nysgjerrige og åpne kvinner så de kan utforske en tilstand av dyp avslapping, sensuelle berøringer og lære puste teknikker for å roe ned sinnet.

«Denne massasjen inkluderer ikke yoni massasje»

Blissful Touch

90 min

2000 Kr

Blissful touch er en 90 minutter lang kroppsmassasje som kan hjelpe kvinner med å finne tilbake til sin feminine energi gjennom sensuelle berøringer på en hensynsfull måte. Våre tantriske teknikker er designet for å få kroppen til å slappe av og sakte bevege seg inn i en myk tilstand av nytelse, så langt hver enkelt er villig til å gå.

«Yoni massasje er valgfritt»

Ecstatic Touch

120 min

2500 Kr

Ecstatic Touch, vår dype helbredende full kroppsmassasje strekker seg over 120 minutter. Denne massasjen vil få hele ditt vesen til å gjennomleve en spirituell oppvåkning, gjennom tantriske massasjeteknikker, pusteteknikker og ømme erotiske berøringer. Nå kan du la deg selv bli ledet inn i ukjente erotiske nytelser.

«Yoni massasje er valgfritt»

Naked Therapy

*

500 Kr

Vår terapist vil bruke sin nakne kropp i en avslappende og erotisk massasjeterapi. Stress og urolighet forlater kropp og sjel og blir erstattet med glede, spenning og nytelse.

nn_NONO