Tantrisk Massasje

Massasjer for par

Utforsk sammen!

Det å være forelsket i noen er det nydeligste i hele verden. Det å være et par som er «open-minded» betyr at dere begge klarer å uttrykke og manifestere ønsker, lyster, og dype intime fantasier.

Det å oppleve en tantrisk massasje kan hjelpe dere med å forstå, finne og fullføre hverandres ønsker. Gjennom dype og intense berøringer vil kroppene deres bli opphisset og med dette vil den erotiske energien våkne til liv. Fra dette øyeblikket kan du la deg selv bli dratt med inn på den mystiske reisen hvor nytelse og spiritualitet møtes. Dette er hvor deres tantriske par reise starter.

Lek sammen!

Våre terapeuter vil lære dere begge tantriske teknikker og puste teknikker slik at dere kan oppnå den dype tantriske nytelsen ved full kropps orgasme. Dette kan dere ta med dere videre hjem og trene på sammen, dere kan utforske stadig mer av hverandres nytelser. Opplev kjærligheten til Tantra og de behagelige tilstandene av intimitet og ren erotikk når dere lærer og kjærtegne hverandre og med dette tar forholdet deres opp på ett høyere nivå av forståelse og kommunikasjon.

Nyt sammen!

Par massasje opplevelsen kan gi deres forhold ett nytt perspektiv på kjærlighet. Tantra handler ikke bare om erotikk, det handler også om kontakt, intimitet, helbredelse og harmoniske energier. Dette er grunnen til at dere ved å sammen oppdage denne veien av kjærlighet, gjennom massasje, gjennom sensualitet og intense berøringer, kan utvikle deres forhold på møter dere ennå ikke kan forstille dere. Dere kan oppnå ett spirituelt nivå av kjærlighet og intimitet, oppnå mystiske tilstander av orgasme og nytelse. Så hva kan vel være bedre enn å oppleve en spirituell erfaring med personen du elsker?

Vi anbefaler også å lese artikkelen ,,Special couple experience”.

Tantrisk massasje typer

Joyful Touch

60 min

3200 Kr

Hvis du og din partner vil oppleve nye former for nytelse, kan «Joyful Touch» massasje være et fint og spennende valg. Denne 60 minutters massasjen hjelper dere begge med å slappe av og nyte tilstander av erotikk og sensualitet, som vil få dere til å knytte sterkere bånd.

*Yoni og Lingam massasje er valgfritt. valgfritt

Blissful Touch

90 min

4000 Kr

Vår 90 minutters sensuelle kroppsmassasje, «Blissful Massage», er for par som vil slappe helt av og knytte sterkere bånd med hverandre på den mest intime og sensuelle måten som er mulig. Tantriske teknikker som våre terapeuter vil lære deg, kan hjelpe med å forbedre ditt parforhold ved å oppdage hverandres ønsker og behov. Nyt denne intense erotiske opplevelsen sammen.

*Yoni og Lingam massasje er valgfritt. valgfritt

Ecstatic Touch

120 min

5000 Kr

Ecstatic Touch massage» er den komplette, erotiske par-opplevelsen, og inkluderer full kroppsmassasje i 120 minutter. I denne massasjen kan du oppleve spirituelle og tantriske tilstander, gjennom dyp intimitet, sensualitet og ved å bruke pusteteknikker som får dere begge til å dykke ned i hemmelighetene til den tantriske verden.

*Yoni og Lingam massasje er valgfritt. valgfritt

Naked Therapy

*

500 Kr

Vår terapist vil bruke sin nakne kropp i en avslappende og erotisk massasjeterapi. Stress og urolighet forlater kropp og sjel og blir erstattet med glede, spenning og nytelse.

nn_NONO