La oss snakke om maskuliniteten din!

Å være mann i disse dager er ikke enkelt. Vi forstår deg! En mann møter mange problemer og regler i vårt moderne samfunn. 

Den maskuline energien er definert annerledes nå enn for 100 år siden. Maskulin energi er sett på som emosjonell kontroll, en snill og tilpasningsdyktig person. Det er ingenting feil ved det, men balanse er nøkkelen. 

Som mann er det bra å være klar over egne følelser, din evne til å være snill og myk, men ikke glem at den maskuline energien også betyr makt, handling, dynamikk og polaritet. 

La oss snakke om polaritet! Den mystiske kraften som får oss til å lengte etter et annet menneske, hige etter en person. Det betyr at vi har en energi som blir polarisert, tiltrukket av en annen type energi. Så, i dette tilfellet, det maskuline blir polarisert av den feminine energien.  

Hvis du forstår din sanne natur som mann, ikke som en slave av samfunnet, forstår du at det er naturlig å manifestere din maskulinitet. Det betyr å handle som en mann, tenke og føle som en mann. Definisjonen av ren maskulin energi er fysisk og mental makt, det er å ha løsninger for alt og ha kontroll over energiene, ikke bare følelsene. 

Tantra lærer oss at alt i universet er basert på denne polariteten mellom det maskuline og det feminine. Det forklarer hvordan disse to burde være i harmoni, ikke bryte eller bytte roller fra det ene til det andre. 

I det virkelige liv har vi en tendens til å bytte polaritet. Mange kvinner er aggressive, kontrollerende og har en tendens til å være kraftfulle i alt. I tillegg har de en tendens til å glemme deres feminine kvaliteter og manifestasjoner. Det er derfor mennene i livet deres ikke er tiltrukket av de lenger. 

På den andre siden, menn har også en tendens til å bli mer feminine, å overdrive med emosjonelt drama og trengende humør, uttrykke mindre maskulinitet og erotisk ønske, og vente på at kvinnen skal ta initiativ. 

Gutter, generelt sett, vi er ikke tiltrukket av deg hvis du klager om alt, oppfører deg som et barn og hvis du venter på at ting skal skje og ikke tar noe initiativ selv. 

Du trenger å lære om deg selv og kontrollere reaksjonene og emosjonene dine, ikke fordi de ikke er gode.. det er bare ikke attraktivt for oss kvinner.  

Hvordan lærer du å gjøre det?  

Først, må du observere deg selv i interaksjon med den feminine energien. Hvordan kan du klare det? Hva tenker du om deg selv? Reflekter over oppførselen din og se om du er 100% inn i maskuliniteten din. Hvis ja, så trenger du å jobbe med dine emosjonelle nivåer, å få så god kontroll, slik at det feminine vil følge deg. Hvis du tenker på deg selv og at du ikke er 100% inne i din maskuline energi, se hva som kan være problemet. Det kan være traume, frustrasjon eller et tidligere svik. Hva enn det er som blokkerer deg fra å manifestere maskuliniteten din, det trenger å bli sett og løst. 

Tantrisk massasje er et av verktøyene som hjelper en mann å bli bevisst sin maskulinitet. Å oppdage sin erotiske side, oppleve nye dimensjoner av erotisk energi og en mann blir polarisert igjen av den feminine energien. Ved å være bevisst denne energien, kan en mann gjenvinne sitt ønske om å manifestere maskulinitet. 

Selvfølgelig, i en intim interaksjon som samleie eller massasje, det avhenger mye av kvinnen som er involvert, hva som er hennes intensjoner og hva hun kan gjøre for å skaffe seg denne magiske polariseringen. Våre behandlere er trent for å ha rett holdning og intensjoner, for å hjelpe deg å forstå og manifestere din maskuline energi. 

Etter at du har lært deg selv å kjenne fra dette perspektivet, kan du jobbe med å helbrede eller forbedre de tingene som holder deg vekk fra den maskuline energien. 

Tantrisk massasje kan gjøre deg oppmerksom på dine blokkeringer også. Under massasjen kan noen oppleve skam eller ikke være helt åpne for å dykke ned i den erotiske energien. 

Se nøye på frustrasjonen og oppdag hvor det begynner og hvordan det han helbredes. 

Og nei, å helbrede traume er ikke bare for den feminine energien. Å helbrede kan gi deg krefter, kan gjenvinne tilliten og få deg inn i et humør hvor du tar mer initiativ. Allerede inne i den maskulin energien kan det bli sexy for personen ved siden av deg. 

Når vi snakker om maskulinitet snakker vi også om ereksjon. Symbolet på en frisk og mektig mann kan være en sterk ereksjon eller muligheten for en ereksjon.

Hvorfor en mann ikke får en ereksjon?

Utenom medisinske problemer, trenger en mann også å være i den maskuline energien slik at ereksjonen kan oppstå. Hans sinn må også være i kontroll. Et svakt sinn kan lett bli emosjonelt, og selv om tiltrekningen er stor, oppstår ikke ereksjonen. Nå har vi snakket om den maskuline energien og hvordan den kan bli forbedret, og hvilke instrumenter du har for å kjenne energien din. 

Når du går dypere inn i kunnskapen om Tantra, kan du finne flere verktøy. 

Tantra handler om den ideale maskuline kraften i verden og hvis du forstår prinsippet kan du lett komme i kontakt med den makten. 

En Tantrisk massasje er en av de beste alternativene for å se hvor du er med din maskuline energi. Hver berøring du opplever kan gi deg svar. Hver lyst du kanskje har kan fortelle mer om deg selv. Ta deg tid til å oppleve deg selv i en dypere betydning enn før. En Tantrisk massasje er en av de beste alternativene for å se hvor du er med din maskuline energi. Hver berøring du opplever kan gi deg svar. Hver lyst du kanskje har kan fortelle mer om deg selv. Ta deg tid til å oppleve deg selv i en dypere betydning enn før. 

Å være mann er en ære, det er en gave. Å være mann betyr at du har en unik kapasitet til å lede, å være sterk og opprettholde livet. Maskulin energi er søylen i denne verden og mennene trenger bare å manifestere det på en bevisst måte. 

La oss lære sammen om maskulin energi og polaritet og skape et harmonisk miljø for alle type relasjoner i livet ditt. 

Tantra er også den beste gaven til de som tørr å gå dypere inn i livets mysterier, energi og bortenfor den fysiske kroppen. 

 Så, å være mann er en gave, å være en bevisst mann er et valg!

nn_NONO