Det var utrolig!

Vi skal nå fortelle deg om en av våre gjesters fantastiske opplevelser i vårt Tantra-sted. Han ville dele med oss hva han hadde opplevd under en tantrisk massasjeøkt:

"Fordi jeg er en travel mann, er mine øyeblikk med avslapning og glede veldig nøye valgt ut. Da jeg fikk en anbefaling, bestemte jeg meg for å prøve tantrisk massasje, uten å vite noe om Tantra. Først tenkte jeg at det er en enkel erotisk massasje, ikke noe som ville overraske meg, fordi jeg har gjort det så mange ganger. Så jeg bestilte enkelt en massasjeøkt med en tantrisk terapeut. Mitt førsteinntrykk da jeg kom, var at dette er en førsteklasses beliggenhet og førsteklasses service. Dette var noe jeg likte og hadde søkt etter, men det som imponerte meg mest var stemningen den kvinnelige terapeuten skapte. Hun var en veldig snill, vakker og varm person. Hun behandlet meg som en spesiell gjest og forklarte meg om Tantra og økten vi skulle ha.

Jeg tok også assistert dusj, en herlig opplevelse med berøring, bobler og lekne vibber. Etter dusjen gikk vi til et koselig og sensuelt rom, med stearinlys, musikk, deilig lukt, perfekt for massasje.

Den vakre terapeuten begynte å kle av seg og ba meg legge meg ned og slappe av. Hun ga meg en økt som var myk, men så intens at jeg ble overrasket over følelsene mine. Noe reagerte i min egen kropp på de myke berøringene hennes. Så begynte hun å berøre meg med hele kroppen, med brystene, brystvortene, hoftene og armene. Mild, men intens, som om hun danset med energien min. Jeg følte at kroppen min overga seg til bevegelsene hennes og alt var bare en perfekt dans mellom min og hennes energi.

Etter en stund begynte hun å berøre mine intime områder, mykt, intenst, og ledet meg inn på en reise som jeg først trodde bare var en vanlig erotisk massasje. Hun forklarte meg hvordan jeg skulle føle den erotiske energien, hvordan jeg skulle omfavne hennes sensualitet og oppdage nye tilstander i kroppen min, for å kontrollere erotisk energi for å oppnå en tilstand av lykke. Ord er ikke nok til å beskrive de ekstraordinære tilstandene jeg hadde under denne Tantra-massasjen. Jeg oppdaget en nye måter å leve ut erotikk og maskuline egenskaper. Alt endte med en kjærlig kropp til kropp klem, som en avslutning på en erotisk og mystisk reise som ble guidet av denne vakre gudinnen.

Jeg håper min erfaring kan hjelpe andre menn til å utforske sin erotiske energi på et høyere nivå.

Denne tantriske massasjen var en unik økt med sensualitet, lidenskap og mer.

Jeg er veldig glad for at jeg hadde nysgjerrigheten og motet til å prøve. Livet har endret seg på mange måter. Jeg har bedre relasjoner, bedre forståelse av meg selv og et mer avslappet syn på mange områder av livet mitt"”  –  Christian R.

nn_NONO