Om

Tantric Touch

La meg fortelle deg

En hemmelighet...

Berøring er en av de beste måtene for å oppnå nytelse og å få kroppen til å slappe av.

Men hva hvis berøringen går lengre en bare en simpel massasje? De hemmelige teknikkene til Tantric Touch kan hjelpe deg å dykke ned i en annen dimensjon av nytelse, avslapping og oppvåkning.

Forestill deg...

…den perfekte kombinasjonen mellom sensualitet, velvære og måtehold. En naken sensuell kvinne, som beveger seg sakte, intenst som en hellig dans. Hennes varme kropp vil gli langs din, fortryllende med organiske oljer, romantisk lys, og en spesiell aromaterapi. Alle sansene dine vil våkne til liv, en etter en…

….å gjennom tantra har du tilgang til gamle berørings teknikker. Ved hjelp av å massere de energiske punktene langs kroppen din vil dette helbrede alle de fysiske og energiske blokkeringene du har. Du er invitert til å lære og bruke en av de mest kraftfulle energiene som den menneskelige kroppen har - erotisk energi. En miks mellom lange berøringer, dype pust og visualisering åpner tantra opp porten til din helbredende erotiske energi, som aktivt vil bli gitt retning av terapeuten for å helbrede kropp, sinn og sjel.

La deg selv bli

Overrasket…

…Av nytelsen en kropp mot kropp massasje kan gi deg, og mest av alt Lingam (penis)massasjen, som er en unik teknikk som hjelper deg med å finne tilbake til kraften og nytelsen i hele kroppen.

….av skjønnheten til våre terapeuter. De vil være med deg på denne magiske reisen fulle av sensualitet, profesjonalitet og oppmerksomhet gjennom hver bevegelse og energien de bruker for din nytelse.

…av den personlige opplevelsen i vårt intime studio, som ligger ved siden av opera huset i Oslo, høy standar service, konfidensielt, fult fokusert på komfort og dine indre behov.

Lev i

øyeblikket…

...la deg selv dykke ned i det ukjente, den perfekte destinasjonen for erotisme, avslapping og helbredelse. Ta del i denne nydelige dansen for sansene, berøring og sensualitet.

Vi vil sammen feire det magiske ved å leve i nuet gjennom å være bevist på hver berøring, pust, lyd og følelse. Vi tror alle at vi har tid, men i realiteten er tid det eneste vi ikke har nok av. Derfor må vi nyte disse kvalitetss tundene med hele hjerte. Vi kan ikke love at vi klarer å stoppe tiden men vi kan si at sammen vil vi oppdage kraften ved å leve i øyeblikket, som er den ekte tiden vi har. Tørr du å stoppe tiden sammen med oss?

Oppdag…

…mysteriene rundt Tantric Touch som kan gi deg balanse mellom alle aspekter i livet ditt. Tantra kan hjelpe deg til å ha en sunn kropp, lære deg å jobbe med energiene dine. Men også på ett psykologisk nivå, du oppnår en bedre forståelse for livet, mennesker og tilknytningen mellom dem. Du kan bruke tantriske teknikker for å øke din egen empati, affeksjon og indre kraft. Steg for steg, du kan også helbrede noen blokkeringer og traumer som ligger i underbevistheten din. I vårt studio, vil vår terapeuter lære deg alle disse hemmelighetene og vise deg vei til de neste nivåene av opplysthet.

Finn tilbake til…

Din indre intimitet og erotiske energi. Gjennom dyp avslapping kan tankene dine roe seg og den daglige støyen, du kan igjen høre hjertet ditt snakke. Se denne reisen som en mulighet til å lære om deg selv, om din sensualitet og rene erotisme. La deg selv slippe fri, opplev og ta inn alle opplevelser som du kan føle gjennom tantriske berøringer.

Dette er historien om unike tantriske opplevelser, omfavn det med alle sansene dine!

Våre

massører

Det viktigste for oss er å kunne tilby en uforglemmelig, sensuell opplevelse. Derfor vil timen din hos oss bli personlig tilpasset deg som gjest.

Våre sensitive og erfarne terapeuter er trent i å føle dine behov, og følge behovene gjennom økten og tilpasse øyeblikk for øyeblikk med berøring som er mest riktig og komfortabel for deg.

For et pluss av deilig intimitet vil den herlige terapeuten bruke feminiteten hennes i bevegelse og berøringer med hele kroppen sin, slik at det kommer i kontakt med det meste av kroppen din med en helt spesiell massasje teknikk - kropp til kropp massajse, som inkluderer en delikat Lingam/Yoni massasje.

Vi følger oppmerksomt med for å skape en magisk atmosfære hvor du trygt kan la deg selv bli revet med inn i disse spesielle tantriske energiene og strømmene inne i kroppen din.

nn_NONO